05 de gener 2008

Nova enquesta! Quin ha estat el millor partit de l'any?

S'ha acabat l'any 2007, i és hora de balanç. I quina manera més democràtica que amb una enquesta. Aquesta no és tan sucosa com l'última, que per cert va causar furor, però crec que estarà molt igualada la cosa.

Si algú creu que el millor partit és un dels que no hi ha com a opció, que sobretot, faci un comentari dient quin és. Jo he estat menjant-me el cap molta estona i crec que aquests són els millors, però potser me'n deixi algun.


Apa gent, molt bon any a tots!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment es complicat quedar-se amb un sol partit, però si s'ha n'ha de triar un el de SAV Vilaró. Ens va donar molta moral pels següents partits. Res, que vam fer un partidàs tots i un gran torneig !!!!!!!

Campro ha dit...

Uffffff!!

Hi ha molts partits!!! jo he votat el del sav Vilaró perquè hi havia l'orgull en joc. També perquè si ens haguessin deixat triat un partit per guanyar hauríem triat aquest.

Potser també hi posaria algun partit de Prullans a l'enquesta... però la veritat és que els que hi ha son tots bonissims.

Tot i que no és d'aquest any, jo diria que un dels millors de la història son les semifinals de prullans del 2006 contra els frailes. Pimpampimpam, quina samba...

Xavi ha dit...

frailes, factor X...ja es poden anar canviant de nom ke cada any els eliminem, jajaja

es broma, k dels ekips k ia son els més benparits!!!i a mes son els organitzadors!

per cert, un dels 2 (campro o sebu) no a votat a lenkesta

Jordi Saborit ha dit...

si no es canvia la tònica s'acabarà imposant el partit de SAV vilaró com el millor de l'any 2007. Va ser molt gran akell dia kin partidàs ke vam fer tots