29 de juny 2008

Futbol Sala Torelló: Lanzarote 3-CBG 3

Doncs en efecte, el primer partit del torneig del juliol de Torelló va acabar amb empat a 3. Abans de començar el partit, nervis. Una vegda canviats ens vam acostar al pabelló i vam tenir dues sensacions. La primera, que el pabelló de Torelló era molt guapo, és a dir, un escenari ideal per jugar bé al futbol sala. La segona va ser que l'equip contrincant era bo.

Però els nervis es van acabar ben ràpid ja que al minut 1 de partit, Xavi rep en banda esquerra, toca a Garrido al mig per fer la paret, però aquest enganya al seu marcador per engaltar un xut creuat que posava el marcador en 1-0. Les coses començàven bé pels taronges. Tot i així, sabíem que no ens podíem confiar. No tardaríen en arribar els gols del CBG. De dos xuts des de fora l'àrea els del CBG van capgirar el marcador i van posar un 1-2 que semblava que posés les coses al seu lloc. Llavors el Lanzarote es va posar a defensar com mai, amb una intensitat i rigurositat digne del Interviu Fadesa, i després d'uns minuts de temteig, Xavi fa un passe des del mig del camp a Jordi Camprodon, que dins l'àrea rival fa una finta de les que fa història, deixa passar la pilota i enganya al porter. 2-2 al marcador, gol de Xavi (en acta) però 90% del mèrit de Campro. Així arribàvem als primers 25 minuts de partit.

Ja a la segona part, el Lanzarote va continuar oferint una bona versió, més en defensa que en atac. Tot i això, en una badada defensiva, i una greu errada de l'àrbitre que no va veure com la pilota sortia 2 pams de la línia de banda, el CBG posava el 2-3 al marcador després d'una bona passada al segon pal. A partir d'aquell instant, vendaval ofensiu del Lanzarote. Amb l'arribada del nou fitxatge Arnau Quintana, van arribar els xuts de lluny, que van fer tremolar la porteria del CBG. No va ser fins als instants finals, però, que Garrido, després d'un contraatac i una altra gran finta de Jordi Camprodon, va posar el definititu 3-3 a l'electrònic del pabelló. Així s'arribava als 50 minuts de joc.

3 comentaris:

Campro ha dit...

Brillant crònica. I partit magnífic per ser el primer.

Xavi ha dit...

Vaig a adreçar-me al tal anònim (que per cert parlant d'elegancia podria dirnos ki es i el seu nom)

vag fer la crònika amb tota la bona intencio del mon, i si vg posar el ke vag posar va ser perke creia ke era la veritat. un company nostre ke juga al calldetenes ens va dir k ereu del Balenyà i un altre company ens va dir ke jugaveu el comarcal. Si no és així, com sembla ser pel ke dius, ho canviaré i llestos. Crec ke sobrava el comentari de "entenc que volgueu cendre il.lusió". Si he dit ke jugaveu al balenya i al comarcal era pk axi ho creia, no perke volgués fer veure ke havíem empatat contra un gran ekip.

Li desitjo sort al CBG i tambe desitjo conèixer a aquest "anònim" ke visita el nostre blog!

Campro ha dit...

Només vaig borrar el comentari perquè ens informava d'una cosa errònia que havíem posat. Un cop corregida, el comentari no tenia massa sentit i la gent no ho hagués entès.