04 de novembre 2008

Fotos de Prullans (2)


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstiques aquestes fotos!!! No sé qui les va fer, però es mereix un premi, això si que és tot un reportatge per fer història ....

Un xaaaa....

Xavi ha dit...

si us plau poseu el vostre nom kuan feu comentaris, sino els borrarrem

Xavi ha dit...

ah!l'autor de les fotos en el nostre gran mànager FORCADETA FORCADETA. mersi crack!

Anònim ha dit...

Sr. Xavier, t'haig de felicitar per tot el muntatge que has fet de tot el torneig, les cròniques i els àlbums de fotos. És una feina molt ben feta i que dóna molt gust poder-ho veure un cop fet tot el muntatge i que això quedi per la història, tan en documents, com en el record que cadascú que hi ha participat en el seu interior.
Jo hi he donat el meu granet de sorra perquè vosaltres, tot l'equip, en podeu disfrutar i tothom que visiti aquest blog. També ja sabeu que per la meva manera de ser, no m'agrada destacar dins la multitud en públic i prefereixo fer la meva feina des de l'anonimat i opinar amb criteri propi sense haver de donar la cara, que més aviat, sou vosaltres els que la vau demostrar al seu moment, i no jo, per això demano respecte a la meva manera de fer i teniu el convenciment de que els meus comentaris sempre seran ben composats i amb criteri de dir les coses bé.

Una abraçada a tots i felicitats de nou per el primer títol del LANZAROTE!!!