21 de juliol 2009

24 hores Sant Julià 2009

Les 24 hores d'enguany s'afrontaven amb molts lesionats: Sebu, baixa segura, Xavi i Montero, sortint d'una lesió de lligaments, i Garrido amb molèsties al quàdriceps des de feia dies. Els fitxatges eren Pol Vilaró a la porteria i Pau Baeza que debutava amb el Lanzarote.

Lanzarote 1-Codoyodo 2 Partit que semblava fàcil a priori però que va acabar sent l'inici dels mals del Lanzarote. Un joc molt estàtic i sense idees feia que els taronges no arribéssim amb claredat a la porteria rival. S'acabava la primera part mb un empat a zero, però, que feia estar tranquils als canaris. A la represa, un gol de Codoyodo posava l por al cos al Lanza, que reaccionava, però, amb un bon gol de Montero. Tanmateix, al final del partit, un u contra u on Pol no hi va poder fer res acabaria amb el 2n gol de Codoyodo que certificava la derrota del Lanzarote i u bon gerro d'aigua freda per començar el torneig. Gols: Montero -->

Lanzarote 3-GAE Team 2
Una altra vegada contra en Masgrau i aquesta penya. Cada any costa més guanyar a aquest equip. El partit va començar amb un gol en contra, que posava el partit coll avall. La reacció arribaria amb dos gols, de Montero i Campro. Però a falta de poc per acabar, golàs de Torrents, que posava el 2-2 i feia perillar la victòria. A falta de 3 minuts, però, gran combinació entre Montero, Pi i Nau per posar el definitiu 3-2 al marcador.
Gols: Montero, Campro, Nau

Lanzarote 2-Bar Sant Sebastià 1
Partit complicadíssim. El match començava bé amb un gol de Nali, però els del Bar Sant Sebastià empatarien el partit. A falta de 1 minut pel final, doble-penal que aprofitaria Xavi per marcar el 2-1, que col·locava al Lanza com a segon de grup. El rival a vuitens serien els Snipers de Gabri, Miquel i companyia.
Gols: Nali i Xavi

Lanzarote 2-Snipers 2 (p.p.8-9)
Partidàs entre dos equipassos. El torneig no havia estat el millor del Lanza, però als vuitens ens vam posar les piles. Una gran primera part en defe
nsa, amb bones parades de Pol a xuts de Gabri, deixaven el marcador en un 0-0 al final de la primera part, però amb bones sensacions. A la segona part, el Lanza va aprofitar dos sacades excel·lents de Pol Vilaró, que col·locava la bola als peus de Xavi, primer, i Montero després per a que els dos barcelonins posessin el 2-0 al marca
dor. Semblava que els quarts estaven a prop. Tot i això, Gabri es treia un dels seus xuts amb l’esquerra per posar el 2-1 a l’electrònic. Però a falta de 3 segons (sí, sí, només 3) el porter de Snipers, Marc Tarín, conduïa la bola fins al mig camp i es t
reia una canonada imparable, que desfermava l’alegria dels vigatans, i enfonsava al Lanzarote. Caldria decidir el partit als penals.
I la tanda fatídica va acabar sent eterna. Fins a 3 ocasions van desaprofitar els Snipers per guanyar l’eliminatòria, però Pol i els pals evitaven la derrota. Amb tot, i després de xutar 12 penals cada equip, Mateo marcava el definitiu 8- 9 que donava el passi a quarts als Snipers, que acabarien caient a les semis contra un Tenerife ajudat pels àrbitr
es.
Gols: Xavi i Montero

S’acabaven les 24 hores: no es va jugar gaire bé, és veritat, però cal dir que teíem un Garrido tocat, i Montero, Xavi i Nau sortint d’unes lesio
ns. Tanmateix, varem gaudir d’un gran Baeza, d’un enorme Pol sota pals, d’un Sergi Pi afiançant-se al Lanzarote, d’un Campro capitan
ejant el vaixell canari, d’un Montero enxufant mé
s que mai i, com no, d’uns lesionats jugant-se el tipus per defensar els colors taronges del Lanzarote