05 de setembre 2009

Lanzarote 6 - Cat-40 3

Bon partit el que es va jugar ahir a la nit al Pavelló Municipal de Sant Julià. El Lanzarote afrontava l'encontre amb 6 jugadors: Sebu sota pals, Campro, Garrido, Pi, el debutant Blai Martí i Xavi.
El partit va començar amb un desafortunat gol de Xavi en pròpia porta. El resultat de 0-1 es va allargar fins al final de la primera part, on es va veure un Cat-40 molt segur en defensa i un Lanza que ho provava sense fortuna.
Ja al segon temps, amb un rival més cansat i un Lanzarote més encertat, va arribar l'empat, amb gol de Xavi. Poc després, però, el Cat-40 tornava a avançar-se al marcador, 1-2. El Lanza no es desesperava i aconseguia l'empat a 2 gols, aquesta vegada obra de Garrido. Però no hi havia manera de no encaixar gols, ja que poc després cauria el 2-3. Però llavors els taronges, ahir amb la segona equipació blava, van engegar la màquina. Un Blai molt inspirat i un Sebu molt segur sota pals van ser molt important per el parcial de 4-0 que els hi cauria al Cat-40 en els últims 15 minuts de partit. El match, trencat durant bona part del segon temps, ens va deixar gols de bella factura, com un contraatac iniciat per Blai i finalitzat al segon pal per Garrido a passe de Pi, o el gol de Pi després d'una bona paret amb Blai Martí. Campro no va fer cap gol, per variar, però va deixar palès que ho va donar tot i va suar (literalment) la samarreta. Sens dubte la nota positiva va ser la victòria però sobretot el gran debut d'en Blai amb la samarreta del Lanzarote, que va sorpendre a tothom amb una gran lliçó de parets, joc fàcil i efectivitat.
Gols: Xavi (2), Garrido (2), Pi, Blai