06 de juliol 2010

Blai Martí: la joventut esperada

Blai Martí és l'últim fitxatge estable de la temporada del Lanzarote. D'aquesta manera es converteix en el jugador més jove de l'actual plantilla.

A la roda de premsa amb diferents mitjans ha anunciat que estava "molt orgullós de formar part d'aquest equip" i ha remarcat que "al ser el jugador més jove, no tinc cap presió i puc fallar gols cantats com els que falla Sergi Pi".

Carles Garrido ha portat les negociacions i ha afirmat que "després de moltes hores hem arribat a un acord. A més a més de la fitxa, Martí demanava unes xancletes per dutxar-se però hem cregut que era millor no cedir perquè llavors hauríem hagut de perdre molt temps explicant-li com s'utilitzaven".

3 comentaris:

Pi ha dit...

Em sembla recordar que Blai Martí, a la seva primera roda de premsa com a jugador lanzaroteny també va comentar que "Estic tranquil, en aquest equip no passa res si li dones la pilota al rival com fa Jordi Camprodon"

Campro ha dit...

Si, però aquest comentari el va fer quan els mitjans ja eren fora i per això no ho he posat, jeje.

Blai Martí ha dit...

Els cumbes no fem servir xancletes, però és que, a més, Carles Garrido no va cedir perquè tampoc en sap, d'utilitzar-les, i va pensar que li faríeu fer les classes magistrals a ell!!