17 de juny 2013

El Lanzarote jugarà a La Garriga i tanca la plantilla 2013

La Garriga sustitueix Torelló.

La plantilla es tanca amb dues altes: un novell com Andreu Martí, i un històric com Ale Torres.

Després de vàries setmanes de discussions entre els membres del Lanzarote, i després també d'una visita a la ciutat vallesana, el Lanzarote ha confirmat la seva participació al torneig de La Garriga 2013. Aquest torneig l'organitza cada any l'Associació d'Amics Futbol Sala La Garriga, i es disputa a la pista del CEIP Puiggraciós. És important destacar que, en cas de pluja, els partits es desplacen al pavelló Can Noguera de la mateixa localitat.

El torneig començarà l'1 de juliol, i conclourà a finals del mateix mes, concidint la fase final amb la festa major de La Garriga. És de destacar el gran ambient que es viu en les nits de futbol sala a La Garriga, localitat on el futbol sala és l'esport rei ja que té el primer equip a la màxima divisió del Futbol Sala català.

Per altra banda, es dona per tancada la plantilla de cara al torneig. Els membres de l'equip seran:

Sebo
Xavi
Blai
Guillem
Carles
Pol Vilaró
Sergi Pi
Campro
Ale Torres
Andreu Martí

Encara estan per determinar els dorsals de les noves incorporacions, però tot apunta a que s'hauran de rifar el 6 i l'11.

Finalment, destacar que el Lanzarote està sopesant la possibilitat de tenir noves equipacions de cara a aquesta temporada.

3 comentaris:

Andreu ha dit...

Aquest any es guanyarà aquest torneig. Si en xavi marca deu gols li donarem una prima d'1 euro.
Estic molt content i il·lusionat de començar a formar part d'un gran equip com el Lanzarote. Per a mi és un pas molt gran
Merci a tots.

Campro ha dit...

Conteu amb mi per fer tota la xerinol·la possible. Per començar, sortim de 5!!

Endavant!!

Xavi ha dit...

Aquest any cau un títol