26 d’agost 2007

Tercers a Prullans

Tornem de Prullans satisfets del paper que hem fet. Hem aconseguit un tercer lloc i només hem perdut amb el campió del torneig.


Hem quedat segons d'un grup de sis després de suar moltíssim a cada partit. Primers del grup han quedat els del "Drink Team": la nostra bèstia negra. Tot i això, amb aquesta posició hem accedit directament a quarts de final sense haver de fer una prèvia.

A quarts de final, ens hem tornat a carregar un os dur de la competició que per segona vegada ha caigut davant el Lanzarote. Es tracta del "Factor X", abans conegut com "Els Frailes".

Un cop a semifinals, per mala sort, ens hem tornat trobar el "Drink Team". El partit ha estat molt igualat tot i que al final s'ha decantat per l'altre cantó.

Així doncs, hem caigut a semifinals i no hem pogut tornar a participar a la final tal i com ho vam fer l'any passat. El torneig l'ha guanyat el "Drink Team" i això vol dir que només ens ha guanyat el campió.

S'ha acabat un grandissim torneig. A més a més, hem pogut tastar els cargols d'en Lleida i això no té preu!


Esperem poder tornar cada any a Prullans i poder gaudir dels dies que passem allà.

1 comentari:

Jordi Tunica ha dit...

Ei, ja podíeu avisar que teniu espai web! Us l'heu currat molt bé aquest blog. Nosaltres estem preparant el reportatge de la nostre primer títol. Us deixo el web per si el voleu veure: http://www.drinkteamunited.net
Salut i ens veiem el proper any.