08 d’agost 2007

Tenerife 4 - Lanzarote 1

I no va poder ser.
El Lanzarote va quedar derrotat per 4 a 1 en un partit sense gaire història. Després d'uns primers minuts de tempteig, el Tenerife de mica en mica va anar imposant la seva superioritat.

El partit va començar amb igualtat fins que els 10 minuts de joc el Tenerife va obrir la llauna. El LNZRT, però, no es va enfonsar i va conseguir empatar mitjançant una combinació Garrido-Nau culminada per aquest últim llançant-se al terra amb decisió. Va ser un miratge. De seguida el Tenerife va fer dos gols en dos bons contraatacs i deixaven el 3-1 a la mitja part.

La segona part no va tenir color. El LNZRT, esgotat físicament, no va poder fer res i el Tenerife es va limitar a controlar el partit i a ampliar l'avantatge amb el definitiu 4-1.
En definitiva: és cert que la final no va tenir color. Però per jugar una final s'hi ha d'arribar. I els del Lanza hem fet un torneig "de kukis". Ens hem berenat equips com Sav Vilaró (ben feeet! que el donguin pel cul..., jajaja), els Mossos i el Local Party (ese Chory Zinedine...).

Aquest és l'equipàs que va disputar el Torneig de Juliol del 2007.
A dalt, d'esquerra a dreta: Sebu, Garrido, Campro, Xavi, Victor.
A baix: Nali, Rossell i Arnau