05 de juny 2009

Ara si que s'acosta...

Senyors, ja queda menys d'un mes perquè comenci la temporada del Lanzarote! I aquest any venim amb més ganes que mai. Les ganes d'un Campro sempre entregat, l'entusiasme lanzaroteny de Jordi Saborit, la lesió de Xavi, el descens del Calldetenes, el malaurat accident de moto de Joan Montero, les cremetes nipones d'en Quintana, el rentat de rastes d'en Nali...qualsevol motiu és bo per tenir ganes, moltes ganes de Lanzarote. Però aquest any més que mai.
Aclareixo una cosa: Joan Montero va patir un accident amb moto fa uns dies, però està bé. Coixeja de la cama així que haurem de donar-li ànims perquè es recuperi el més aviat possible.
D'altra banda Carles Garrido ens ha fet saber que la temporada amb el Calldetenes l'ha cremat molt, i té ganes de futbol, i del bo. En tercer lloc, l'absentisme futbolístic de Xavi degut als seus lligaments creuats l'hi ha rebifat la il·lusió que sempre té perquè arribi el mes de juliol.
Per anar fent boca, pengem aquesta fotografia de l'equipàs que va participar l'any passat al torneig de Torelló, en el que vam quedar quart-finalistes. Per cert, en aquesta foto ens falta el nostre estimat Emperador Quintana. Aquest any repetirem Torelló, i estem a l'espera de decidir quin altre torneig llarg farem: Viladrau, Hostalets, Santa Anna fins i tot...