30 de juny 2009

Torelló: Lanzarote 7- Bar UE Vic 3

I a la tercera va la vençuda. Després de dues derrotes en els dos primers partits a Sant Quirze i Torelló, avui han caigut els primers tres punts. No vam fer entrada el blog, però ahir dilluns el Lanzarote va perdre el seu primer partit a Torelló per 4-2. Pel que m'han dit, en el partit d'avui:

A la primera part no s'ha jugat gaire bé, i el Lanzarote ha marxat als vestuaris amb un 2-3 en contra. A la segona part el Lanzarote ha pressionat la sortida de bola del UE Vic i ha pogut capgirar el marcador per posar el definitiu 7-3 al marcador. Els gols les han firmat Campro (2), Garrido (4,5) i Pi (0,5). Això del 0,5 ve perquè en un gol, Garrido ha xutat i la pilota ha entrar a dins. En Pi diu que l'ha tocada abans de que entrés. El cas és que ningú ho ha vist, però ell si. Tothom sap que en Pi menteix i que s'ho inventa per dir a casa que ha fet un gol. Ai Pi, Pi, el que s'ha de fer per dir que has marcat un gol...