19 d’octubre 2010

Un SUPERCAMPIÓ per el LANZA


Carles Garrido conquereix la supercopa catalana
amb el Ripoll en un partit igualat
(1 a 2 davant de La Garriga), i es converteix en
l'únic "supercampió" lanzaroteny.


Segurament, ningú no ha dubtat mai que Carles Garrido és un jugador únic, un crack de talla extraordinària; talla S, seria la que pertocaria amb tota seguretat a aquest tros de jugador, i no pas d'small, sinó de SUPERCAMPIÓ. I és que el 8 del Lanza, després d'un estiu ple d'èxits, va acceptar el repte de portar títols a les vitrines del Comforsa Ripoll. El repte, d'entrada díficil, ell el va fer fàcil, i en el primer partit oficial de la temporada, el 19 de setembre, va contribuir amb un molt bon partit a que el seu equip s'endugués la Supercopa de Catalunya derrotant el vigent campió de lliga, el La Garriga.
Amb aquest trofeu, la figura del Lanzarote engrandeix més el seu palmarès, i deixa entreveure que aquesta temporada pot ser increïble. Alguns companys, li albiren, fins i tot, una participació amb la selecció catalana. Blai Martí deia "a en Carles no se li resisteix mai res. D'aquí poc, no em sorprendria que fos a la selecció. De qualitat, n'hi sobra"; Xavi li responia amb contundència: "Doncs a mi més aviat em sorprendria que no rebés aviat la trucada del seleccionador" .
Només el temps ens dirà què li depara el destí al nostre crack. Des d'aquí, li desitjem molta sort i èxits aquesta temporada que ara comença, i que es guardi coses per a nosaltres, el Lanzarote. Felicitats Supercampió!




Si voleu més detalls sobre el partit, en trobareu a la següent adreça:

http://www.futsal.cat/noticia/164-la-supercopa-per-al-comforsa-ripoll-efs