27 de juny 2011

AQUEST ANY, ORELLUDA!

El LNZRT torna a les pistes aquest vespre, a les 10, al pavelló de Torelló amb la sensible baixa en el partit d'avui de Xavi, i el seriós dubte de Blai Martí.

Ja feia temps que esperàvem el retorn del Lanzarote a les pistes, i finalment ha arribat. D'entrada, el LNZRT '11 mantindrà el bloc de l'any passat amb un únic reforç; això sí, de luxe: Ignasi Arranz. El vigatà ha refusat diverses ofertes per tornar-se a vestir de taronja, i aquesta nit, a Torelló, intentarà fer oblidar la baixa d'un

dels pesos pesants de la temporada passada, Xavi. També es preveu difícil la participació de Blai Martí en el partit d'aquest vespre, però la il·lusió, el sacrifici i la qualitat col·lectiva del bloc lanzaroteny fa que els aficionats no pateixin especialment per un debut que iniciarà un temporada prometadora.


El nouvingut Nali,
en una imatge d'arxiu de
la seva primera etapa
al Lanzarote.


El conjunt taronja, que ha quedat enquadrat amb el potent Meskpa, vell conegut dels taronges, vol començar amb bon peu una temporada prometadora.

I és que el Lanzarote espera començar amb bon peu allà on l'any passat va haver de marxar per la porta del darrere després de no saber superar l'escull de la segona fase, en què va quedar enquadrat al conegut com a grup de la mort. Enguany, no ha tingut gaire més sort en el sorteig, però el president i capità Jordi Camprodon es mostra optimista: "Els millors rivals sempre treuen el millor del LNZRT" ha dit darrerement en unes declaracions al Canal Taronja Osona.
Sergi Pi, del qual s'havia rumorejat una possible sortida (el seu representant va arribar a afirmar que tenia el desig d'anar al Tenerife) ha estat més contundent amb les declaracions: "El Lanza és un club guanyador, i l'any passat ens vam prometre l'orelluda... Aquest any és una gran oportunitat", i ha afegit que en cap moment no li havia passat pel cap marxar del Lanzarote perquè "és el millor club on puc ser".

L'orelluda del Ges,
el cotitzat trofeu torellonenc.


En breu es podria confirmar la participació del Lanzarote Futsal a les 12 hores de Gurb.

Així, doncs, el Lanzarote vol l'orelluda del Ges, i aquest any intentarà que no s'escapi. Des de la junta no amaguen la il·lusió que faria, també, fer un bon paper a Sant Julià, alhora que estableix com a objectiu prioritari revalidar el títol aconseguit a Prullans l'any passat. La presència a les 24 hores de Muntanyola es troba ara mateix en stand by, i la direcció tècnica treballa per concretar la participació a les 12 hores de Gurb, que avui mateix es podria fer oficial.
D'entreteniment, no en faltarà aquesta temporada.


Aquesta és la imatge que més volen
repetir els membres de la plantilla
enguany.