17 d’agost 2011

L'1x1 lanzaroteny a... PRULLANS '11

13. POL Vilaró 8

Assegurança. Va ser el porter segur que necessitava el Lanza, atent en els xuts des de lluny, valent en l’1 contra 1 i decidit en el joc de peus. En partits decidits, també va prodigar-se com a jugador amb bones combinacions i alguns gols, i en partits per decidir sempre va ajudar a decidir-los.

5. BLAI MARTÍ 7,5

Entonat. No han passat ni quinze dies, i el Blai de Prullans ha diferit força del Blai de Sant Julià. Segur en la conducció i expeditiu en el tall, ha tancat bé per alliberar Carles Garrido perquè ataqués. Ha guanyat en actitud i en confiança, se l’ha vist còmode, però li ha faltat encert a dalt. Més assistent que golejador, se li ha fet fosc en els segons pals que haurien pogut mantenir l’equip en el torneig.

6. MARC HERREROS 7

Llest. Gat vell, el de Taradell no s’ha complicat la vida i ha apostat per combinacions fàcils i un futbol sala estètic. Col·lapsat en defensa quan no tenia les ajudes necessàries com a tanca, s’ha prodigat bé a l’atac i ha preferit l’eficàcia abans de la filigrana. Lesionat als quarts, a semis hauria estat un reforç de luxe per un Lanza inconformista.

8. CARLES GARRIDO 9

Superlatiu. Ha sobresortit en tots els aspectes del joc i ha guiat el Lanzarote a cada moment. Indomable, ha estat determinant en l’1 contra 1 i ha repartit assistències que valien el seu pes en or. No s’ha arrugat i ha mort a la pista pels seus companys com tot un líder. De jugadors com ells, n’hi ha un en tot el món, i vesteix la samarreta del Lanzarote.

9. Roger PAIXAU 6,5

Novell. Va començar amb la pressió del debutant i amb les rotacions oblidades. Cada cop més entonat, es va sacrificar per l’equip sense arrugar-se en el cos a cos, i va anar entenent el sentit dels seus moviments en atac i també en defensa. Correcte en les ajudes, va marcar un gol providencial als quarts que va canviar-ne el signe. Ha fregat el notable.

10. Sergi PI 8

Sensacional. Aquest any ha fet un pas endavant tècnicament i cada cop és més imprescindible pels lanzarotenys. Ha recuperat l’olfacte golejador a Prullans i ha arribat a transformar una vaselina exquisida en els quarts de final en un dels millors gols del torneig. Barreja l’encert amb una gran actitud, i és un dels jugadors per qui qualsevol gran equip pagaria munts de diners per tenir-lo a les seves files. A Prullans, ha tornat a ser un dels destacats del Lanzarote.

11. MIQUEL C. 6,5

Intermitent. Va començar decidit, amb ganes de marcar diferències i demostrar la seva vàlua. Després de bons partits, va fer un pas enrere, i no va estar tan fi. A partir d’aquí, les seves aportacions van ser desiguals, alternant rotacions i combinacions plenes de criteri amb errors infantils. Correcte, li ha faltat confiança en el seu joc i se l’ha vist massa conformat quan el Lanza el necessitava.

21. Jordi CAMPRO 7,5

Associatiu. Important per l’equip, no es va obsessionar amb el gol quan la porteria se li va fer petita, i va preferir donar l’última passada que tastar la glòria del gol. Contundent i segur en el tall, va donar una alternativa més al Lanza en la construcció i es va mostrar molt participatiu en tot moment. Com Martí, tampoc no va estar inspirat amb els segons pals jugant de cinc.

69. Jordi FORCADA 10

Golejador. Va complir amb el seu rol sense queixar-se fent un completíssim partit contra les Xiquetes, i liderant el triomf davant el Les Mamas de Canto. De mica en mica, el seu paper va veure’s eclipsat i no va poder disposar de prou minuts per mostrar el seu talent. Es rumoreja que podria tenir un precontracte amb les Xiquetes de cara a l’any que ve.