11 d’agost 2011

L’1x1 lanzaroteny a... SANT JULIÀ DE VILATORTA ‘11


22. Jordi SABORIT 8
Segur. Bon torneig del meta santjulianenc que va respondre amb accions de mèrit. Segur en l’1 contra 1, Saborit va dominar el joc de peus com mai, i va ajudar els seus companys amb una bona comunicació verbal sota pals.
4. XAVI 7
Lesionat. Mentre va estar bé, va col·laborar amb gols i bona col·locació a la trajectòria dels taronges en aquestes 24 hores, i va ser un dels principals puntals defensius de l’equip. Immens en la sortida de la pilota, va caure lesionat a quarts, i l’equip el va trobar a faltar.
5. BLAI Martí 5,5
Negat. Passa per un mal moment mental, i això li passa factura a la pista. La voluntat d’ajudar l’equip hi va ser en tot moment, però l’encert, en comptagotes. El jove futbolista va anar de menys a més, però el penal fallat a la tanda de penals contra els Ciril·lis, que hauria estat el definitiu, el va enfonsar de nou en la mediocritat.
7. Guillem SOLERDELCOLL 7
Assistent. Negat de cara a gol durant tota la primera fase, Guillem va aportar bona combinació i generositat en l’assistència durant tot el torneig. Va explotar a vuitens amb un grandiós partit en què va fer dos gols, però la seva contribució golejadora no va prosperar més. Si normalment es coneix el Guillem golejador, a Sant Julià li hem vist la faceta d’assistent.
8. Carles GARRIDO 7
Garantia. Quan el Lanza necessita algú que decideixi, no ve de nou que les pilotes li vinguin a ell. Menys inspirat que en altres tornejos, el 8 taronja es va posar l’equip a l’esquena amb la lesió de Xavi reconvertit com a tanca, però no va ser tan decisiu com en altre ocasions perquè el pal, entre d’altres, li va impedir.
9 Joan MONTERO 8
Oxigenador. Va aparèixer sempre que l’equip necessitava aire amb recuperacions valuoses, combinacions de perill i gols. Molts gols. Va anar de menys a més, i malgrat que va jugar els últims partits amb molèsties als adductors, va anar sempre de cara. I una esportivitat envejable quan va renunciar a fer un gol perquè el porter rival s’havia fet mal.
10. Sergi PI 7
Responsable. Quan un killer com ell només marca tres gols en sis partits, hom pot pensar que no ha estat a l’alçada. Res més lluny. Va aportar treball incansable i capacitat de sacrifici, tan a davant com a darrere, i si bé és cert que no va estar tan fi en la definició final, va assistir sempre amb encert i va ser dels jugadors que van llençar dos penals a la llarga tanda dels quarts.
21. Jordi CAMPRO 8,5
Retrobat. Gran torneig del capità lanzaroteny, que va acabar amb 5 dianes i un grapat de bones combinacions quan més ho necessitava el 21 dels taronges. Complidor en defensa i sense complicacions en atac, va ajudar l’equip mentre el físic li permetia, i va estar especialment generós en les rotacions.

1 comentari:

Campro ha dit...

Blai!!!

Si et penses que per puntuar molt bé el capità tindràs més minuts vas equivocat!!! jeje