08 d’agost 2007

24 hores de St. Julià 2007

Bon paper a les 24 hores d'aquest any, encara que el cansament acumulat pel torneig del Juliol ens va mermar físicament.

El grup que ens va tocar era

Carnisseria Pradell
Lanzarote
Mato-rabo
Màxim Tard

Mato-rabo 1 - Lanzarote 7

Partit fàcil, on no es va jugar gaire bé però els hi vam fotre set gols a en Masgrau i aquesta peña. Apa, fins l'any que bé canalla!

Carnisseria Pradell 4 - Lanzarote 1

El vigent campió de les 24 hores va imposar la seva superioritat a la pista i no va deixar opció al Lanza. L'equip de Calldetenes acabaria sent finalista de les 24 hores.

Màxim Tard 4 - Lanzarote 6

Va ser un partit que es complicar molt pels taronges ja que perdiem per 4-2 a la primera part contra una banda de rock. Quatre gols de Garrido i l'empenta i serenitat de l'equip va ser clau per capgirar el marcador.

Fins aquí els partits de grup. El LNZRT va acabar en segona posició, amb 6 punts. S'havia d'enfrontar a un primer de grup: el Can Palló

Can Palló 2 - Lanzarote 3 (Vuitens de Final)

El LAnza de seguida va mostrar la seva superioritat des del començament i es va colocar 3-0 al marcador. Però una empanada general al final del partit va fer perillar el passi als quarts de final i els lanzarotenys van acabar demanant l'hora.

Fly Up 4 - Lanzarote 3 (Quarts de Final)

Partit bastant semblant al de CAn Palló. El Lanza va començar dominant el partit amb 3-1 a favor a la mitja part. A la segona part el partit es va trencar i un penal, amb conseqüent expulsió va capgirar el marcador a favor de l'equip vigatà. L'empenta taronja va permetre gaudir encara de diverses ocasions per empatar el partit però els pals van salvar el Fly Up.

S'acabava així la participació a les 24 hores de SJV. PEr primera vegada després de 5 participacions, el LNZRT ha conseguit accedir als quarts de final d'aquest difícil torneig. El regust que3 va quedar, però, no va ser gaire bo ja que es va tenir l'ocasió d'accedir a les semifinals, fita molt complicada per qualsevol equip. Destaquem també la incorporació a l'equip d'en Mateu i de J.Montero, que van passar amb molt bona nota l'exàmen del Lanzarote.