05 de setembre 2008

Prullans 2008: Crònica d'un somni fet realitat (1)

El Lanzarote arribava a Prullans amb el que era possiblement el millor equip que mai havia tingut. Als clàssics Saborit, Xavi, Garrido, Montero i els germans Camprodon, s'afegien 3 fitxatges: Alejandro Torres, "Ale" i Josep Sabaté, "Pepe" tornaven al Lanzarote després d'uns anys de descans i Alberto Pérez, "Beto" accedia a la proposta dels taronges després d'haver jugat les 3 darreres 24hores de St Julià amb el Biguetes Vic.

A més a més, era la primera ocasió en que els canaris portàvem 9 jugadors, 7 de camp i 2 porters, més el nostre mànager Forcada. Sens dubte, les perspectives no podien ser millors, i més després d'un estiu en el que no es va poder passar la barrera dels quarts de final en cap torneig tot i exhibir un gran futbol sala.

Així doncs, començàven les 24hores, i el Lanza quedava enquadrat al grup B (d'un total de 2 grups, A i B) amb els següents equips:
Grup B
Les Xiquetes
9+1
Chichos
SOS
Camping Friends
Lanzarote

Les Xiquetes 4-Lanzarote 17

Partit de tràmit, que no comptava pel golaverage. El millor del partit, sens dubte, el debut de Forcada com a jugador del Lanzarote.
Càmping Friends 0-Lanzarote 8

Un altre partit sense història, aquesta vegada contra uns nens de 10-12 anys.

9+1, 0-Lanzarote 3

Primer partit seriós del torneig. Ja era de nit, i ens enfrontàvem amb "els de la Damm", un equip de nois de 18 anys que, la veritat, juguen prou bé. Va costar arrancar, però un xut de lluny de Xavi va posar l'1-0. Garrido posava el 2-0 a l'electrònic, jeje, i Joan Montero tancaria el resultat amb un gran xut per l'escaire després d'una gran jugada col·lectiva.




Chichos 4-Lanzarote 6

Un partidàs, amb majúscules. Als 10 minuts de joc, els Chichos guanyaven per 0-3, i sense prémer l'accelerador, amb hat-trick del crack Alberto. I quan el 0-4 estava a punt de caure, reacció taronja i 1-3 abans del xiulet de la mitja part. Reflexió i diàleg al descans, per sortir a morir els darrers 20 minuts. I així va ser, en pocs minuts els canaris capgiraren el marcador i posaven el 4-3 al marcador. Però, tot seguit, gerro d'aigua freda: empat dels Chichos. Quan ja semblava que el partit acabaria en empat, va arribar el 5-4, però ningú les tenia totes. Fins que Ale, va posar el definitiu 6-4 amb un xut-despeje de camp a camp per damunt del porter que donava la tranquilitat definitiva. Havia costat guanyar, i això era important, perquè va fer veure a l'equip que res seria fàcil en aquest torneig.

SOS 0-Lanzarote6

Un altre partit difícil, contra un rival amb molts efectius (més de 6 canvis) i a les 5 del matí. Pèrò el Lanzarote va tornar a exhibir un gran futbol i va acabar donant un bany als de Bellver. Cal destacar que Beto va fer el seu primer gol al torneig posant el definitiu 0-6 amb un xut de puntera en un u contra u. Els taronges acabàven primers de grup, amb 5 victòries, i accedien directament a quarts de final.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oleeee, ole, ole, oleeee, oleeeeeeeee...

Xavi ha dit...

jaja, ke bé, kuans komentaris de "Anònim". si us plau, si neu de bon rollu, poseu el vostre nom, i si neu a tukar els ous, al menys tingueu cullons de donar la cara i dir ki sou (això va per el comentari de "pervertits")