17 d’agost 2009

UN ALTRE TÍTOL AL SAC!

Aquest cap de setmana, i contra tot pronòstic, el Lanzarote s'ha tornat a proclamar CAMPIÓ DE LES 24 HORES DE PRULLANS. Amb aquesta victòria, el Lanzarote, que estrenava segona equipació, suma ja 3 títols al seu palmarès: les 24 hores de Prullans 2008 i les 24 hores de Ripoll i Prullans 2009. L'equip campió en aquesta ocasió ha estat format per: Jordi Saborit, Jordi Camprodon, Carles Garrido, Sergi Pi, Pol Vilaró, Frederic Raurell, Jordi Forcada i Xavi. En breus penjarem fotos, cròniques, etc. VISCA EL LANZAROTE!

2 comentaris:

Lleida ha dit...

Enhorabona pel campionat. Vau jugar molt bé i ja podeu dir que finalment heu guanyat al Drinkteam, tot i que estic segur que vau patir lo vostre, perquè va ser una final molt igualada i, pel que m'ha dit el públic, molt atractiva de veure (9 gols en una final no es veu cada dia!)

També felicitar-vos per la gran semi-final que vau fer aguantant l'1 a 0 amb els Calvos2000, fins al final.

Esperem repetir una nova final l'any que ve aviam si us la tornem.

Vagi bé!

Xavi ha dit...

Moltes gràcies Lleida.
Per fi podem dir que us hem guanyat... ha costat però ho hem aconseguit. T'he de dir que ens encanten aquestes 24 hores. Ens ho passem de conya, sobretot pel bon ambient que hi ha, i també per la competitivitat (sana) del torneig. Aquest any crec que ha estat molt igualat: tant el Drink Team, com Els del Càmping, com Calvos2000, Hot Fardomen i nosaltres podíem guanyar, i així ha quedat demostrat en les nostres ajustades victòries.
Espero que mai us canseu de nosaltres, perquè si és pel Lanzarote, dintre 15 anys encara vindrem a jugar les 24hores! Fins l'any que ve

Xavi·4