17 de juny 2013

Comença la temporada del 10è aniversari

I ja ha arribat. En aquest 2013 es compleixen 10 anys des de la fundació del Lanzarote l'any 2003. Semblava que fós ahir quan Campro, Montero i Xavi es decidien a muntar un equip per a les 24 hores de futbol sala de Sant Julià. Des d'aquell dia, el Lanzarote ha participat en més de 20 tornejos i ha obtingut 5 títols (les 24h de Ripoll, Muntanyola i les de Prullans, aquestes últimes en 3 ocasions). Però el més important és que la flama del Lanzarote encara està viva. L'equip s'ha renovat. D'aquell equip de joves que s'aventuraven l'any 2003 a jugar les 24h només en queden els citats 3 fundadors. Ara, com a "fixos" del Lanzarote s'hi han afegit Garrido, Saborit, Pi, Guillem i, com no, Blai Martí.

El Lanzarote, ens els seus 10 anys d'història, ha vist com més de 40 jugadors vestien la seva samarreta, uns amb més sort que d'altres. Especial menció als integrants del 1r equip de la història del Lanza: Campro, Montero, Xavi, Forcada, Uri Casacuberta, Ale i Pepe.

Esperem que aquesta temporada el Lanzarote deixi el pavelló ben alt i consegueixi fer un gran paper en els tornejos de La Garriga i 24h de Sant Julià, els 2 tornejos ens els que, de moment, el Lanzarote ha garantit la seva presència.