02 de maig 2007

Prullans, la consolidació


L'estiu de lany 2006 es va culminar formidablement amb el campionat de les 24 hores de Prullans. En aquest magnífic poble del pirineu, s'hi celebren unes 24 hores de futbol sala autèntiques, de les de sempre: bon ambient, competitivitat, un alt nivell de futbol, i sobretot una gent magnífica, són els alicients d'un torneig que ja ha disputat dues vegades l'equip del Lanzarote.



Lanzarote es va veure enquadrat en el grup més difícil, el "grup de la mort". Tot i això, l'equip es va classificar en primer lloc contra tot pronòstic i va accedir als quarts de final, on es va haver d'enfrentar amb el temible Drink Team. Després d'un apassionant partit, el resultat era de 3-3, i calia decidir l'eliminatòria a la tanda de penals. La magnífica actuació de tots els membres de l'equip i, sobretot, les parades del nostre porter Jordi Saborit "Sebu", van certificar el passi a les semifinals del torneig.

Les "semis" van ser molt diferents, va ser una altra història: el partit va estar dominat de principi a fi per l'equip del Lanzarote, que es va imposar per un clar 5-2 donant un recital de bon joc i temperament. Pim-pam. Però encara calia jugar el partit més difícil: la final contra "Los Chichos"



Els favorits eren ells, sens dubte: "Los Chichos" havien guanyat en diverses ocasions el campionat i era un equip que tenia l'afició a favor, a més de ser un grup molt potent físicament que es feia respectar al terreny de joc. La final va començar i un matiner gol dels "Chichos" augurava una final de color blau. Lanzarote, però, no es va rendir i va remuntar el partit amb un 2-1 en pocs minuts. L'afició ara estava dividida: sense cap motiu, la meitat dels aficionats va començar a animar a l'equip de joves del Lanzarote que, perplexos, es van veure empesos pels crits de "Lanzarote!" i van conseguir dominar el partit. Tot i això, a les acavalles del match, el físic es va començar a notar i "Los Chichos" van conseguir rematar la final i deixar el marcador en un 7-5.


"Merecieron más" podria haver estat el titular del Mundo Deportivo del dia següent. Lanzarote havia perdut la final, era cert, pero havia deixat el pavelló ben alt. Al final del partit, encaixades de mans amb els contrincants, la copa de subcampions, felicitacions dels contraris, dels aficionats...increïble.


Sens dubte, Prullans va ser la consolidació d'un equip que, mica en mica va creixent en qualitat però, sobretot, en qualitat humana. S'ha conseguit crear un grup molt sòlid, un grup d'amics que disfruta jugant a futbol sala. Des de l'equip, s'espera en candeletes, la propera edició de les 24hores de Prullans: que tremolin "Los Chichos"!
A dalt, d'esquerra a dreta: Sebu, Campro, Garrido i Nali.
A baix: Rosell, Xavi i Nau