26 de juliol 2007

Local Party 3 - Lanzarote 8

A la final !!!!!!!!!!!!

Contra tot pronòstic el Lanzarote s'ha plantat a la gran final després d'un partit que només ha tingut un color: el taronja.

La primera part ha estat un bany de bon joc del LNZRT. A l'inici l'empat a zero s'ha mantingut gràcies ha les aturades de Sebu, parant un 1 contra 1 al temut "Chory"(Carlos). Garrido ha estat l'autor dels tres primers gols. El primer, a pase de Xavi, el següent a pase de Rossell i el tercer de gran jugada individual. Pocs minuts després, Xavi augmentava l'avantatge amb el quart gol, i ja a les acavalles del primer temps, Nali culminava una gran jugada en equip, on Xavi ha fet un magistral pase al segon pal per què "el de les rastes" marqués el cinquè. Així acabava la primera part, amb un 5-0 a l'electrònic del pavelló.

Ja a la segona meitat, el Local Party ha sortit molt accelarat i ha patit una expulsió. Amb tot, ha aconseguit retallar distàncies i ha posat el 5 a 2 al marcador amb cinc faltes per cada equip. Ha estat en un doble penal quan els taronges han posat el 6 a 2 obra de Xavi. Amb un altre doble penal Local party ha reduït distàncies deixant un 6 a 3 que posava la por al cos als taronges. I ha estat en aquell moment quan ha sortit el millor Enric Rossell: el d'Alpens ha fet dos grans gols, l'un després d'un còrner botat per Garrido i l'altre de bon xut creuat. Així acabava el partit, amb un 8-3 que no han paït els rivals: i és que a l'últim minut, hi ha hagut una tangana que podia haver acabat pitjor del què ha acabat. Això només té un nom: NO SABER PERDRE, no païr que un equip al què fa 15 dies guanyaven 10-1 els hagi fet fora de la gran final amb humiltat, bon joc i honor.

Destaquem la bona actuació de tots els membres de l'equip. De la porteria fins l'atac, passant per la defensa.

I ara, el Tenerife ens espera a la final. El derby insular està servit. Qui els hi havia de dir als del Tenerife, que aquella colla de nens de 15 anys als que van apallissar 15-0 fa tot just 5 anys, se'ls trobarien a la final del torneig del Juliol 2007. Demà dia 27 de Juliol, a les 22.30 es juga la gran final.

El què està clar és que sigui quin sigui el resultat, el LNZRT ha complert amb escreix el seu paper al Torneig. No oblideu que per jugar una final, s'hi ha d'arribar. El que passi demà ja és una altre història, però que ningú dubti que, tot i que no sortim de favorits, sortirem a GUANYAR!

VISCA EL LANZAROTE!

1 comentari:

Campro ha dit...

Impressionant!!!!

Avui anem a guanyar!!!!

A per ells!!!!

Quin torneig més increible. És espectacular...

Visca el Lanzarote!!!!