20 de juny 2012

El LNZRT '12 ja escalfa motors

Quan falta menys d'una setmana per començar la temporada, el LNZRT '12 se centra a ultimar els últims serrells per tenir un equip competitiu com cada any.

 

De moment, s'ha confirmat la presència dels taronges al clàssic torneig de Juliol a Torelló i a les 24 hores de Sant Julià; Prullans és oficiós; la resta, en standby

 

Les expectatives són, com sempre, altes en un bloc en què no hi faltarà una bona dosi d'entrega, d'honor, de companyonia i de qualitat.

 

Ha trigat, però ja el tenim aquí. Avui és l'últim dia de primavera i entrem a un dels estius més esperats. I amb aquest canvi d'estació, es dóna el tret de sortida a la temporada estival 2012 del Lanzarote Futsal avui, en el sorteig del Torneig de Juliol de Torelló que marcarà en bona part el futur  del Lanza aquest estiu.

I és que els últims dies han estat frenètics per la directiva taronja, que ha intentat arribar a avui amb la plantilla d'aquesta temporada tancada. El secretari tècnic, Jordi Forcada, ha treballat intensament per confegir una plantilla curta, però de gran talent. Finalment, el LNZRT 2012 el formaran set valents a l'espera del vuitè home que volia la directiva, però que de moment, no ha arribat. A banda, però, Jordi Forcada té dues cartes amagades com a suplents de luxe per dies puntuals, una de les quals no és ni més ni menys que Marc Herreros.

Aquests seran els jugadors fixos del LNZRT 2012 a Torelló, 
excepte Roberto Bernadas (àlies Yaris, a baix a l'esquerra).

Com cada any, no ha faltat el serial de torn amb l'estrella Sergi Pi, que s'ha fet pregar molt i molt perquè tenia ofertes suculentes del Tenerife i del Biguetas Vic.  Jordi Forcada ha manifestat que "se l'espera" pel primer partit de Torelló la setmana que ve, i ha reconegut la voluntat del jugador de "quedar-se", malgrat que ha puntualitzat que ha estat una decisió d'última hora. Així mateix, el secretari tècnic ha volgut defensar el jugador dient que és "un professional excel·lent i un futbolista enorme, que serà molt important aquest any i del qual n'esperem la màxima entrega i seriositat". La plantilla no ha volgut opinar sobre la situació del jugador taronja, encara que extraoficialment, el seu company Blai Martí ha dit que "no tenia clar si es volia quedar perquè sap que no podrà fer més gols que jo".

Torelló i Sant Julià no poden faltar-hi.
I potser més. El cert és que des de la vicepresidència esportiva s'ha volgut deixar clar que no es descarten més tornejos aquest juliol sempre que surtin opcions atractives i no gaire lluny de casa. Una de les possibilitats era les 12 hores Decathlon de Gurb, però és una incògnita encara si es disputaran aquest any.  
També s'ha plantejat de passada el tema de Prullans. Després de caure a semifinals l'any passat, la prioritat seria fer un equip per recuperar el ceptre de campions, malgrat que vist el nivell de l'any passat, sembla que no serà senzill. Des del club, no han volgut assegurar la presència al Càmping La Cerdanya, però és un clàssic pel LNZRT en el qual molts jugadors no volen faltar-hi.

El futur a Torelló queda definit avui.
Per acabar aquesta tarda se sabran els emparellaments del torneig més esperat d'aquest començament d'estiu per davant de l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna. En el camí cap a l'orelluda, el LNZRT tindrà molt viu el record de la dolorosa eliminació de l'any passat a quarts. I és que la "Champions dels Modestos" és una de les prioritats per la plantilla.
Andreu Martí ja escalfa la vuvuzela; els jugadors ja tenen les botes a punt. L'espectacle està servit.