30 de juny 2012

Es compliquen la vida

EMBOTITS MARTÍNEZ 3 - 3 LANZAROTE 
Gols del LNZRT: Sergi Pi [2-1], Blai Martí [2-2] i Jordi Camprodon [3-3] (2a part)

El Lanzarote va tornar a mostrar ahir la seva cara més negativa, i tanca d'aquesta manera una setmana negra en les quals només ha estat capaç de sumar un sol punt en els tres partits disputats. El balanç, dolentíssim, hauria pogut ser pitjor, ja que el Lanza va lligar l'empat a l'últim sospir.
El partit va tenir una tònica dominant de desencert dels taronges en la fase constructiva. El rival, clarament inferior al Lanzarote, va renunciar al control de la bimba i va intentar fer-se fort al contraatac i amb les bones intervencions del seu porter. Ben aviat, primer Guillem i després Blai Martí haurien pogut posar el marcador favorable pels taronges, però el gol va acabar caient a la porteria de Saborit fruit d'una contra que va enganxar la defensa del LNZRT mal ajustada.
A la represa, va continuar dominant quant a la possessió un Lanzarote incapaç d'acabar les jugades. I de nou van ser els Embotits Martínez els que van ser capaços de, a la contra, col·locar el Lanzarote contra les cordes establint el 2 a 0. Va ser llavors que el Lanza ho va provar de 5. A la sortida d'una falta, Sergi Pi va escurçar distàncies amb un llançament magistral, i més tard, un xut llunyà de Xavi va ser desviat, mig de fortuna mig per ser on tocava, pel jove Blai Martí. Quedava poca estona, i el més difícil s'havia fet. Les ocasions van continuar caient pel cantó taronja, i el 2 a 3 semblava imminent.
I a l'últim sospir, de nou contra tot pronòstic, va ser el rival qui va establir el 3 a 2. Quedaven només trenta segons, però el Lanzarote no va llançar la tovallola... i va trobar el premi jugant de cinc en l'última rematada del partit, un gol agònic que té una doble lectura: el Lanza no és el que era, però serà probablement a la pròxima fase. Per ser-hi, en podria tenir prou guanyant dimarts per més de cinc gols, però tindrà les baixes de Guillem per sanció i de Jordi Camprodon per motius laborals.