28 de juny 2012

"Lanza, così va bene"

JUANINOS 5 - 1 LANZAROTE
Gols del LNZRT: Jordi Camprodon [0-1] (1a part)

El Lanzarote jugava ahir el segon partit del grup a Torelló, i la veritat és que el canvi respecte al debut va ser gran. Sobre la pista, un equip amb molta ànima i menys forces va plantar cara durant vint minuts al vigent campió, però va defallir a l'inici de la segona part i ho va pagar car. Els taronges havien plantejat un partit de domini clar pels Juaninos, i el Lanza va intentar fer d'una bona defensa el pilar per un atac mortífer. Però el cert és que encara falta afinar una mica més la punteria. Tancat a darrere, doncs, el Lanza va trobar, d'estretègia, el premi a les seva seriositat en forma de gran gol obra d'una rematada d'esperó de Camprodon després d'una passada-xut de Xavi a la sortida d'un servei de banda.
La mitja part va adormir els taronges, que van sortir desendollats. Els Juaninos ho van aprofitar per batre tres cops al porter Saborit en poc més de cinc minuts, i el partit va canviar de cara. Els vermells van fer el 4 a 1 en un contraatac, i, en canvi, el Lanzarote no va estar encertat als metres finals. Primer Pi va fallar un u contra u, i després va ser Garrido qui, amb el porter venut, va enviar la pilota molt per sobre del travesser. Tampoc de cinc, el Lanza no va poder retallar distàncies.
Si bé no van treure un bon resultat, cal rendir-se a l'esforç lanzaroteny que es va haver de sobreposar a la lesió de Guillem que no el va deixar jugar gaires minuts. Aquest és el camí. Divendres, però, ja no val a badar, ja que una derrota o un empat deixaria els santjulianencs en una situació complicada.