18 de juliol 2008

Futbol Sala Torelló: Lanzarote 4-Les Anxoves 1

El Lanzarote va complir amb la seva obligació i va guanyar contra el rival teòricament més dèbil del grup.
Durant els primers compassos del partit, el Lanzarote va poder comprovar que el rival no era tant fluix com s'esperava, degut principalment a que es defensava bé i tenia un bon porter. Els canaris atacàven però el gol no arribava ni les ocasions eren clares. El 0-0 planava sobre el pavelló de Torelló a falta de 5 minuts per l'acabament de la primera meitat. La igualtat es va trencar, però, quan Nau empenyia una bona passada per anotar el primer gol del partit. Un minut després l'àrbitre xiulava el final dels primers 25 minuts.

A la segona part, el Lanzarote sortiria presionant des del primer instant i amb ganes de sentenciar un partit que no havia de portar complicacions. I així va ser. En només 4 minuts, Xavi, primer, després d'una paral·lela amb Garrido (i robant-li al gol a Campro) aconseguia el 2-0. Minuts més tard, Nali anotaria un gol de molt bella factura, posant l'esperó per anotar el 3-0 després d'un xut de Campro. Els taronges no baixaven el ritme i les ocasions van seguir arribant però sense sort ara. A falta de 7 minuts, Rossell amb un xut llunyà i una gran cantada del porter posaria el 4-0 que sentenciava definitivament el partit. Tot i això, les anxovetes van treure els seus superpoders per marcar el 4-1 en una contra.