03 de juliol 2008

Futbol Sala Torelló: Lanzarote 6-Bullnegreros 1

Partit dominat de cap a peus pels taronges del Lanzarote. El principi de partit va ser una mica extrany: el Lanzarote dominant però sense materialitzar les ocasions que tenia. Així doncs, els primers gols tardarien a arribar. El primer va venir després d’un gran xut de Montero des de fora l’àrea que es va estavellar al pal i Nali va afrofitar el rebot per marcar el seu primer gol al torneig. Poc després Xavi posaria el 2-0 engaltant un bon xut amb l’esquerra a la sortida d’un córner. Així arribàvem al final dels primers 25 minuts. Tot i que el resultat no era abultat, el Lanzarote afrontava la segona part amb la tranquil·litat de que estava jugant bé i que les oportunitats per sentenciar arribarien.

I així va ser, només començar la segona meitat, Garrido posava el 3-0 al marcador amb un xut des de dins de l’àrea. Poc després arribaria el millor gol de la nit: Xavi agafa la pilota al mig del camp, se’n va del seu marcador amb un bon retall, toca al mig per Montero, que obra a la banda esquerra perquè Garrido toqués al mig de nou i Xavi empenyés la bola al fons de la xarxa. En resum, el contraatac perfecte que deixava el 4-0 a l’electrònic. El cinquè gol va anar a càrrec de Joan Montero: jugada de banda assajada, on Xavi trepitja la pilota perquè Montero engalti un bon xut amb l’esquerra pel pal curt.Amb el 5-0 al marcador el Lanzarote es va relaxar i van arribar els pitjors moments de l’equip: falta de concentració, pèrdues de pilota i un gol encaixat on Jordi Saborit (que s’estrenava al campionat amb una bona actuació) no hi va poder fer res.
L’últim gol el faria Garrido, que després d’unes ocasions fallades que el van treure de quici, marcaria amb una jugada marca de la casa: u contra u i xut ajustat al pal amb l’interior. 6-1 i final del partit.

Després de que Esports Picas guanyés per la mínima (3-2) a CBG, la classificació després de la segona jornada queda així:








L’última jornada serà:

Esports Picas-Lanzarote
CBG-Bullnegreros

Així doncs, hi ha tres opcions, donant per suposat que CBG guanyi al Bullnegreros (amb respecte per aquest rival, però és una suposició que podem fer amb seguretat després d’haver jugat contra uns i altres)

1- Que el Lanzarote guanyi a E. Picas. En aquest cas, el 1r seria el Lanzarote, el 2n E. Picas, el 3r CBG i el 4t Bullnegreros
2- Que el Lanzarote i E. Picas empatem. En aquest cas, el 1r seria E. Picas, el 2n Lanzarote, el 3r CBG i el 4t Bullnegreros
3- Que E. Picas guanyi al Lanzarote. En aquest cas, E Picas seria 1r, i Bullnegreros 4t. Lanzarote i CBG estarien empatats a 4 punts. Primer es tindria en compte el golaverage particular, que ens portaria al golaverage general ja que vam empatar. El golaverage general es computa amb els gols a favor i en contra, que ara el Lanzarote té amb +5 i CBG amb -1.