22 de juny 2012

El camí cap a l'orelluda es comença a definir

El LNZRT queda encreuat en el grup de la mort, en el qual toparà contra el vigent campió i el seu botxí en la passada edició. Enguany, el torneig de la capital del Ges presenta un format més reduït amb només 12 equips, però tots amb un potencial enorme.

El LNZRT haurà de lluitar per quedar entre els quatre primers per classificar-se per la ronda següent; dilluns, primer partit contra un equip, el Rif, que té molt present el valuosíssim 10 a 6 que va treure contra els taronges en l'últim partit de la segona ronda i que va relegar el Lanza al segon lloc del grup. 

El LNZRT haurà de demostrar, un cop més, la seva maduresa com a bloc si no vol patir més del compte per passar a la fase següent. El motiu és que el sorteig no ha estat tan benèvol com tothom hauria volgut. I és que dimecres, el bombo va ser capriciós, i va enquadrar els taronges amb el Juaninos, vigent campió, contra Llach So i Llum, botxí del Lanza en l'edició passada, i contra el Rif, rival de gran potencial amb jugadors de qualitat. Els altres dos equips del grup són uns desconeguts Darkness i Embotits Martínez; tampoc amb aquests rivals s'ha tingut gaire sort, segons el vistaires del Lanzarote, ja que són conjunts molt ben preparats que exigiran, de ben segur, un nivell alt.

Les reaccions no s'han fet esperar. Un dels veterans, Jordi Saborit ha manifestat out of record que "Déu ni do quin grup ens ha tocat! Tenim equips coneguts amb altres de nous! Però pel Lanzarote res és impossible i la primera fase la passarem segur!". Això sí, amb la boca petita, no fos cas... De moment, els taronges volen conjurar-se per superar el primer partit, i avui realitzaran un últim (i primer) entrenament abans del matx de dilluns.

Des d'aquí, es fa una crida a l'afició perquè es desplaci amb l'equip per animar-lo a superar el grup en la campanya iniciada pel departament de Marquèting de "TORELLÓ: Territori LANZAAAA!".

EL CALENDARI
Dilluns 25 a les 21:10 contra el rif
Dimecres 27 a les 22:00 contra juaninos
Divendres 29 a les 20:20 contra embotits martínez
Dimarts 3 a les 22:00 contra darkness
Dijous 5 a les 20:20 contra llach so i llum