26 de juny 2012

No serà fàcil

RIFF FUTSAL 7 - 1 LANZAROTE 
Gols del LNZRT: Xavi [4-1] (2a part)

El LNZRT té un debut per oblidar al torneig de Torelló, i haurà de millorar en el partit de demà la seva versió.
Els taronges cauen golejats davant d'un rival superior (7 a 1, amb gol de Xavi) i, malgrat que tenen algunes estones positives, exhibeixen un joc estàtic i mancat de ritme.

El Lanzarote ha començat la temporada amb el peu esquerre. Ahir, al Palau dels Esports de Torelló, el conjunt lanzaroteny es va mostrar irreconeixible en moltes fases d'un partit gris i espès per part del quadre taronja que sempre va anar a remolc, tant quant al joc com pel que fa al marcador. I és que el Lanza li falta ritme i gol, i haurà d'agafar-lo amb urgència per afrontar la fase decisiva del torneig si no es vol veure fora abans de la segona setmana de juliol. De moment, el partit de demà no sembla el més propici per recuperar velles sensacions, i des de l'equip ja s'ha assenyalat com a clau el Tourmalet particular que comença divendres.
El jove Blai Martí no es va amagar davant dels nostres micròfons del mal partit que s'havia jugat, tot i que va voler destacar que "els dos primers partits no han de servir per treure conclusions". Segons el 5 del Lanza, l'equip ha d'estar mentalitzat per patir, i afegeix amb prou sentit comú que "la nostra lligueta comença divendres, i cal que estiguem forts per guanyar tots els partits". Però evidentment, els taronges saben que sumar demà algun punt seria molt important, i és fàcil d'intuir que es tancaran amb pany i forrellat per tal d'evitar, almenys, una golejada tan dolorosa com la d'ahir.
A tall de ressenya del partit contra el conjunt rifeny, el Lanzarote va encaixar un gol ben aviat després d'un refús desafortunat del porter, Saborit, als peus d'un dels davanters del conjunt rival. El Rif, molt just d'efectius, va voler portar el control del partit, i el cert és que, excepte en un parell de jugades aillades durant la primera part, el rival es va mostrar concentrat, fort i expeditiu en defensa i altament resoltiu en atac (3 a 0 a la mitja part).
A la represa, els taronges van millorar lleugerament, però van ser els rifenys els que van sentenciar. Ja amb el marcador inabastable, el Lanza ho va provar de cinc, però malgrat la seva bona organització, no ser capaç de treure'n cap resultat positiu. A la sortida d'un córner, Xavi va fer el gol de l'honor pels lanzarotenys fruit d'una jugada d'estratègia, però el Rif encara va saber fer més gran l'avantatge. I això que no es van voler acarnissar amb els taronges... Necessiten millorar.