29 de juliol 2008

24 hores de St. Julià 2008

Objectiu complert a les 24 hores del "nostre" poble. Els taronges vam arribar a quarts de final, obtenint així la copa de quartfinalista, i amb la satisfacció d'haver perdut només 2 partits: contra el campió i els sotscampió de la 25ena edició del torneig.

Lanzarote 2-Apartaments Bojons 1

Partit en els que es va patir més del compte contra un rival amb molta experìencia i molt físic que arribaria als 8ens de final. Els golejadors serien Nau i Xavi, que neutralitzaven així el gol inicial dels rivals.

Lanzarote 4-Els Gats 1

Un altre any ens tornàvem a topar amb la penya d'en Masgrau (sense ell), cada anys més grans i també més difícils de batre (però no gaire eh...). Va costar. Després d'un domini inicial del juvenil del St. Julià, Garrido posava l'1-0, i minuts més tard empatarien 1-1. Llavors començaria l'espectacle Camprodon (a hores d'ara se li està construïnt un bust al jardí de casa seva) que anotaria un hat-trick amb gols d'oportunista, dels de "s'hi ha de ser".

Lanzarote 0- Alvicat 6

Partit al que dedicaré una línia. Un equip de Nacional A ens va guanyar de pallisa. Lògic.

Cirilis Team 1 -Lanzarote 2

El partit més interessant i vibrant del torneig per part del LNZRT. Es va avançar el Lanzarote amb gol de Garrido, però empataria Cirilis amb un gol fantasma. A la segona part, diana de Garrido, novament, i patiment a la rereguàrdia: els rivals comptàven amb Toni Barnils, ex-jugador del AEC Manlleu que va militar a 2a B als anys 90, i que amb el seu físic va portar de corcoll al Lanzarote però sobretot a Xavi, que casi el deixa sense membre viril, al estrujar-li les parts durant el partit. Deu ser que li van els jovenets...

Carnisseria Pradell 4 - Lanzarote 0

Match en el que el físic canari va fer molta mella. Hi va haver moments on es va arribar a dominar el partit i el resultat a la mitja part era 2-0. Creiem que en condicions normals podíem plantar cara al rival, o almenys no perdre per un resultat tant abultat, que no va reflectir els nivells dels dos equips.