29 de juliol 2008

Torneig Torelló: Lanzarote 4-Elementos 1

I el Lanzarote va complir amb les expectatives i es va classificar pels quarts de final del Torneig de Torelló en un partit molt intens amb moments de molta tensió.

L'inici de l'encontre mostrava un LNZRT molt ben posicionat a la pista, dominant el joc, però sense presses. Les ocasions i els gols no tardarien a arribar. El primer gol va ser obra de Garrido, que després d'una passada de cullera de Xavi anotaria amb el cap i d'esquenes a porteria l'1-0. Poc després arribaria el 2-0, amb els mateixos protagonistes: passada de Xavi, aquesta vegada rassa i per l'interior, i Garrido que guanya l'esquena al rival i anota el segon gol de xut ras. I el recital Garrido va continuar quan pocs minuts després anotava el tercer gol del partit i de la seva compta particular. Amb el 3-0 els canaris es relaxaren, i arribàven les primeres ocasions clares dels Elementos, sobretot del número 8, un esquerrà amb un xut potentíssim que va portar de corcoll als taronges però sobretot al porter Saborit. Aquest mateix jugador, i poc abans d'acabar el primer temps, marcaria el 3-1 amb una gran engaltada des de fora l'àrea a la sortida d'un córner.
Ja a la segona part, i a mesura que els minuts anàven passant, els Elementos es posaven nerviosos i van arribar les primeres mostres de duresa i poca esportivitat, així com també alguna ocasió de gol com una falta directa al pal picada pel citat número 8. Però seria Enric Rossell amb un xut llunyà i una cantadeta del porter rival que posaria el definitiu 4-1 i sentenciaria el passi a quarts. Diversos jugadors, com Arnau Bonet i el mateix Rossell acabarien tocats després de les dures entrades de l'equip rival.
Cal dir que després d'aquest partit, el Lanzarote era l'equip menys golejat de tot el torneig amb un promig de 1,66 gols encaixats per partit, gràcies al gran treball defensiu de l'equip, i també del nostre porter en Sebu, que recalca que "és un mèrit col·lectiu, tothom hi ha posat de la seva part".