08 de juliol 2008

Decepció a Gironella

I Gironella va fer tocar de peus a terra al Lanzarote. Arribàvem al Berguedà amb la moral crescuda després del primer lloc al grup de Torelló. Però de seguida ens vam adonar del nivell que hi havia a les 24 hores i que no donàvem la talla. El primer partit ens va obrir els ulls: partit contra uns veterans que ens van fer ballar com van voler, en un partit on els taronges no vam jugar a res. Tot i això, el resultat va ser un sorprenent empat a 1 aconseguit per Garrido a les acavalles del matx. El resultat era, sens dubte, el millor de l'encontre.
El segon partit va ser tot una clatellada a les esperances del Lanzarote. I no tant per el què, sinó per el com. Dos gols de córner IDÈNTICS i un penal discutible van condemnar als taronges a la derrota contra el Prats, que va guanyar al partit per 3-1 amb gol de Garrido de nou.
Arribàvem així al tercer partit. S'enfrontaven el 4t, amb zero punts, i nosaltres, 3rs, amb un punt. Havíem de guanyar de 2 gols per quedar 2ns, guanyar d'1 gol o empatar per quedar 3rs i perdre per ser 4ts. Ho teníem tot per guanyar còmodament el partit, ja que l'electrònic del municipal de Gironella reflectia un 2-0 favorable a l'inici del partit, gols de Montero i Garrido. Però, les ocasions fallades i, sobretot, la "empanada general" per culpa del públic i de l'àrbitre portaren al Loco Tour a marcar el 2-1 i fer quedar així al LNZRT en 3a posició. Eren les 6 de la matinada i els canaris havíen d'esperar a les 9.30 per jugar els 32ens de final.
I va arribar l'hora. El rival era el CRC, un grup de veterans, sens dubte pitjors que els 3 anteriors rivals. Però la sort no estava de cara i en un altre córner va aribar el 0-1. Quintana empataria el partit d'un xut desviat per un rival. Una altra vegada, però, s'avançaria el CRC amb un xut des de fora l'àrea. Miquel, però, posaria l'empat al marcador i forçaria una tanda de penals fatídica. Xavi va enviar la pilota al pal, igual que Garrido en el tercer penal. Montero l'enviaria al travesser, i Campro seria l'únic en marcar la pena màxima. CRC va marcar tots els penals, excepte un que enviaria directament a fora. El Lanzarote quedava, doncs, eliminat a mans d'un rival inferior.
S'acabava un torneig que farà reflexionar al conjunt taronja en el seu futur més immediat. Ànims Lanzarote! "En aquest torneig hi ha molt nivell eh..."