21 d’agost 2009

Campions de Prullans 2009: Fase de Grups

El Lanzarote encarava aquest torneig conscient de que, tot i la patxoca que feia amb les noves equipacions, :

a) Era el vigent campió i tots els equips anirien a mort contra nosaltres

b) Es passava a tenir només 6 jugadors de camp (o 7 comptant J. Forcada)i un sol porter, que sortia d'una lesió


c) Es perdien 4 grans jugadors respecte l'edició anterior: Ale, Pepe, Beto i Montero

d) El rendiment de jugadors com Pol o Frede era tota una incògnita

e) El nivell de les 24hores era més alt que l'any anterior: Calvos havia fitxat Roca, Chichos portava, aparentment, un bon equip, i hi havia un tapat: Hot Fardomen. Això sense comptar el sempre perillós equip del càmping (aquest any V. Estiu 2009) i el vigent subcampió Drink Team.

Lanzarote 3-Els 9+Damm 1
Com a campions de l'edició anterior, el Lanzarote obria el torneig contra els cada vegada més grans i bons nois de la Damm. En els compassos finals de la primera part Sergi Pi, que debutava en el torneig, encetava el marcador. Ja en la segona part dues dianes de Xavi deixaven el partit vist per a sentència. Tanmateix, els de la Damm maquillarien el resultat amb el 3 a 1
Gols: Xavi (2), Pi


Lanzarote 1-Calvos 1
S'anticipava un dels partits més difícils del torneig i així va ser. Els Calvos comptaven amb Moi i Roca com a millors jugadors, tot i que també eren de destacar el porter, el 9 i l'11. Els Calvos venien d'empatar el 1r partit contra els del Càmping i, per tant, al Lanzarote li servia l'empat, però a ells no. En un partit molt tàctic i sota una intensa pluja i sobre un terra molt mullat, els Calvos es van avançar al marcador amb gol de l'11, i tot feia pensar que la seva fèrrea defensa no ens permitiria empatar al partit. Amb tot, després d'una bona jugada col·lectiva, Campro definiria per sota les cames l'u contra u que se li va presentar, establint així l'empat a 1 que feia, tot s'ha de dir, justícia al marcador.
Gols: Campro

Lanzarote 7-Xiquetes 4
Clàssic partit de les 24 hores on vam poder gaudir de la qualitat de Jordi Forcada, i dels gols de la Pini, la "va María!", etc. Cal dir que la tal Pini li va rebentar el peu a Sergi Pi en un falta claríssima que l'àrbitre del partit, en Lleida, va obviar.


Lanzarote 5-Insensatos 3
Partit a la 1 de la matinada que va servir per fer baixar al Lanza dels núvols. Es va jugar malament i sense ganes, i això va fer que costés, i molt!, guanyar aquest equip de joves.
Gols: Garrido (3), Pi, Xavi

Lanzarote 3-V.Estiu 2009 1
Últim partit de la primera fase on el Lanzarote es jugava la 1a posició del grup. L'equip es va motivar a consciència i va tornar a fer gala de la solidesa defensiva que va permetre empatar a 1 contra els Calvos. En aquesta ocasió, però, Pol Vilaró va despertar i va enxufar l'1-0, al que va respondre Enric "Cañardus amb un dels seus míssils terra-aire per empatar el partit. Novamen Pol Vilaró marcava per avançar-se en el marcador, 2-1, de vital importància per encarrilar el matx. Garrido marcaria el 3-1 que sentenciava el partit.
Gols: Pol (2), Garrido

Així quedaven els dos grups al acabar-se tots els enfrontaments de la primera fase.