21 d’agost 2009

Campions de Prullans 2009: Quadre Final

Quarts de final: Lanzarote 7-MaxCanú 4
Partit de pur tràmit, on els primers que no volien jugar eren els rivals (el fred i la son eren considerables). En uns bons primers minuts el Lanza es va posar 7-1 al marcador, per relaxar-se posteriorment i acabar "patint". El millor del partit, sens dubte, el gol de Jordi Forcada que, com a bon lanzaroteny el va fer al segon pal. Els Calvos ens esperaven a semis
Gols:Pi (3), Pol, Campro, Garrido i FORCADA!

Semifinals: Lanzarote 1-Calvos 0
Exhibició defensiva en el segon round contra els Calvos. Partit molt semblant al de la primera fase, però amb una difarència: Sebu es va despertar del seu somni contra els Insensatos, i la defensa no en va deixar passar una. Garrido, després d'un còrner on Pol la toca de cap, i Xavi la baixa, marcaria el gol de victòria girant-se dins l'àrea i xutant amb l'esquerra. Encara estàvem a la primera part i calia aguantar o marcar. El Lanza es va decantar per la primera opció oferint tot un recital en defensa. Tot i això, Roca va tenir unes quantes ocasions però, com hem dit, Jordi Saborit estava inspirat. Va tocar patir, però al final va sonar la botzina que suposava el passi a la final. Es reeditava la final de l'any anterior: Lanzarote-Drink Team
Gols: Garrido

El Lanzarote té un jugador que mai no diu res, és tímid, i tot i la seva alçada, és poqueta cosa. És humil, i molt bon tiu. El que passa és que és bo, molt bo jugant a futbol sala. I té la mania de marcar quan més ho necessita l'equip. L'any passat va marcar el 3-3 a la final, que vam guanyar als penals. Aquest any, a Ripoll, va marcar 2 gols a la final. Doncs ara, a Prullans, va tornar a ser allà per decidir la final amb 4 gols, 4 golassos que van fer inútils els gols del Drink Team.

Final: Lanzarote 5-Drink Team 4
El Drink es va avançar al marcador en el primer minut, però el Lanza remuntaria el matx, 2-1. L'empat local no tardaria a arribar, 2-2. Pol feia el 3-2 a les acaballes del primer temps. Només començar la represa, i de la mateixa manera que va començar el partit, Badia empatava el partit de falta directa. Però Garrido encara tenia pólvora per marcar el 4-3 i el 5-3. Quedaven pocs minut i el Lanza arribava a les 5 faltes: perill. A més, el Drink Team atacava i amb un bon xut amb l'esquerra, Dani marcava el 5-4. Quedava poc, però tocaria patir. Un minut més tard, sonava la botzina al Poli de Prullans i el Lanzarote revalidava el títol!!

Gols: Garrido (4), Pol