13 de juliol 2011

El Lanza ja acaricia els quarts

El Lanzarote va deixar vista per sentència la seva classificació ahir, i ja és virtual quart-finalista al torneig de Torelló. Ara només faltarà esperar el resultat de divendres per saber si ho serà com a primer de grup o com a segon, tot i que l'empat ja serviria als taronges per acabar líders del seu grup.
El Lanza va saltar ahir a la pista, i de seguida es va veure que el partit seria un tràmit. Però s'hauria pogut passar de tràmit a indigestió, ja que el rival va contagiar els taronges d'un ritme baix, de passivitat defensiva i d'ineficiència ofensiva; al final, un Lanzarote sense brillantor va saber resoldre, i abans de la mitja part ja manava per 3 a 0 amb gols de Nali (a assistència al segon pal de Garrido), de Carles Garrido i de Sergi Pi, últimament en estat de gràcia, a la sortida d'una falta servida per Blai Martí.
A la represa, la pressió al llarg de tota la pista va permetre al Lanzarote sentenciar per la via ràpida i sense més complicacions. Els gols de Campro (2), Guillem (2), Marc i Carles un altre cop van col·locar a l'electrònic el 9 a 0 definitiu, però malgrat tot, no es pot dir que el Lanzarote fes un bon partit. El resultat final, d'escàndol, hauria pogut ser més balder si el Lanzarote hagués sabut concretar algunes més ocasions (Blai Martí va enviar un cacau al pal a la sortida d'una falta, Sergi Pi va errar un segon pal, Camprodon ja no hi va arribar...).
Després del matx, la plantilla va fer un sopar a Ca La Tomorrow que va servir per cohesionar-la encara més. Després de sopar, alguns dels jugadors taronges van jugar al joc de taula del Bocamoll, en què va destacar Jordi Saborit, tot un expert. La victòria final fora de la pista , però, va ser pel tàndem Xavi-Campro, que va saber encertar l'última prova.

El futur a Torelló ja esbossa l'orelluda.
Això sí, ara el Lanza ja mira més enllà de divendres (3r partit de la 2a fase, a les 20:20 h.): els taronges ja han començat a pensar en la setmana que ve. Si mantenen la imbatibilitat, dimarts s'enfrontarien a un segon de grup. Dimecres semis, i divendres la final. Pinta bé.