28 de juliol 2011

TORNEN A CASA!!!

El Lanzarote torna a casa aquest cap de setmana amb ganes d'agradar-se una vegada per totes. Després de la desfeta a Torelló, els taronges juguen el que, en paraules de Xavi, és "el torneig de l'estiu". I és que Sant Julià va veure néixer el Lanzarote amb una victòria, i ha estat sempre un torneig molt especial que a tot membre, seguidor, fundador, president, capità, veterà, vuvuzelista (i el que volgueu més) voldria guanyar. Els somnis, però, somnis són, tal com deia Calderón de la Barca.

Malgrat tot, el Lanza no buscarà el títol aquest cap de setmana; no buscarà les semis que serien un resultat històric; no buscarà deixar fora de joc rivals potents. Tot això, si passa, serà de més a més perquè el conjunt de Sant Julià de Vilatorta cal que es retrobi i que torni a jugar a futbol sala.

El grup lanzaroteny no és a priori el més potent. Però ja se sap que els noms sobre un paper són una cosa, i els jugadors a la pista en són una altra. El Lanzarote, cap de sèrie del grup C, jugarà contra Asiàtics Lions (rival contra el qual debutarà a les 11:40), Farteners (a les 19:40, una selecció de veterans que busca la gresca i la xerinol·la que donen unes 24 hores) i els Xatus (a les 3:40, equip en el qual milita Torrents, un bon conegut (i no gaire vell) d'alguns jugadors del Lanza).

Avui el Lanzarote ha ultimat els preparatius d'aquest torneig amb un amistós contra Estilistes Carme que s'ha saldat amb golejada taronja. Malgrat tot, el rival ha ofert una gran imatge, i, fins i tot, s'ha avançat al marcador a l'inici.

2 comentaris:

Andreu, no? ha dit...

Bones tardes amics meus tots!!

Este equipo que tenemos ahora, no marca un gol ni al arco iris (eh, Xavi!!)
Espero que feu unes molt bones 24 hores, que us ho mereixeu i ja toca! I a veure si aquest torneig serveix perquè la secretaria tècnica del Lanza es fixi en els joves valors d'Estilistes Carme (i els no tan joves).

Molta sort, i visca el Lanzarote (i destrosso els micros!)

Xavier, no? ha dit...

Andreu
En nom del Lanzarote també us desitgem molta sort al teu equip però especialment a tu.

Quins horaris teniu? Us intentaré venir a veure sempre que pugui