04 de juliol 2012

Es treuen l'espineta

LANZAROTE 10 - 1 DARKNESS 
Gols del LNZRT: Pol Vilaró [1-0], Carles Garrido [2-0], Xavi [3-1], Pol Vilaró [4-1] i Carles Garrido [5-1] (1a part), i Pol Vilaró [6-1], Carles Garrido [7-1, 8-1, 9-1 i 10-1] (2a part).

El Lanzarote ja sap què és guanyar aquest 2012, i ho sap a costa d'un fluix Darkness que s'ha guanyat la papereta de ventafocs a còpia d'actuacions no gaire bones al torneig de Torelló. Ahir, els taronges van retrobar-se amb una victòria (10-1) que s'havia resistit molt i van respirar alleujats. A pesar de les baixes de Camprodon i Solerdelcoll, el Lanzarote es va avançar ben d'hora gràcies a un bon gol de Pol Vilaró, un dels homes de la nit ja que va signar una gran actuació amb un hat-trick. Va ser el pròleg de la primera exibició de Carles Garrido aquest estiu, que, només ahir, va fer 6 gols i es col·loca ben amunt en la taula de golejadors de la "Champions dels Modestos", tal com és conegut el torneig de la capital del Ges. L'altre golejador de la nit va ser Xavi.
El Lanzarote, gràcies a la victòria d'ahir, es manté amb bones opcions de classificar-se, i tenint el mateix resultat que el seu rival directe, Embotits Martínez, es classificaria. La nota negativa és que dijous jugarà sense saber el resultat de l'altre enfrontament i els més malpensats ja pensen en un biscotto entre el Riff i Embotits Martínez. La nota positiva és que en cas de victòria, el Lanzarote lligaria la tercera posició del grup. Ara mateix, la classificació a falta d'una jornada és la següent:

CLASSIFICACIÓ JORNADA 4:
1. Riff.................................  12 punts
2. Juaninos........................    9 punts
3. Llach So i Llum..............   6 punts
4. Lanzarote......................   4 punts (Balanç: -1)
5. Embotits Martínez..........   4 punts (Balanç: -10)
6. Darkness.......................   0 punts