19 de juliol 2014

OBJECTIU: LA RECONQUESTA DE MUNTANYOLA

El Lanzarote Futsal enceta aquest vespre la temporada amb una plantilla renovada i amb moltes cares noves amb ganes de fer un bon paper a les 24 hores de Muntanyola.
 
El campió del 2010 torna a disputar un torneig que ha pujat en nivell, i es preveu una competició ferotge per passar de ronda. 
 
El sorteig ha estat capriciós i ha enquadrat el Lanza amb el vigent campió de les últimes edicions.

Allò que és bo es fa esperar, i hem hagut de superar la primer quinzena de juliol per poder presenciar el debut del Lanzarote. Els taronges ja escalfen motors i compten les hores de cara a un primer partit a Muntanyola que serà calcat al de fa quatre anys: contra el Bar Casal Muntanyola. El 2010, però, Guillem va ser l'encarregat d'obrir el marcador, i aquest cap de setmana no es vestirà de taronja per una lesió al genoll que l'ha deixat fora de la convocatòria, i el fa ser dubte per Sant Julià. Una baixa sensible que, sumades a les de Blai (per lesió), Pi (motius laborals) i Saborit (motius practicals), han obligat a la secretaria tècnica a treballar de valent per confeccionar una plantilla de garanties per tal d'aconseguir ser entre els quatre millors del torneig, objectiu que s'ha marcat l'entitat.
«A la porteria no es canviarà de cognom, però sí de mans. La secretaria tècnica ha apostat per un porter d'experiència dilatada: A. Saborit»

A l'espera d'un segon porter de garanties, que s'espera que pugui ser el mite i llegenda Forcada, la responsabilitat sota pals serà per A. Saborit; malgrat que s'ha treballat amb altres possibilitats, sempre ha estat la primera opció lanzarotenya, i al final totes dues parts han arribat a un acord que podria ser prorrogable de cara a Sant Julià. Així, a la porteria no hi haurà canvi de cognom.

La resta de cares noves seran vells integrants del Lanzarote, amb noms il·lustres com el de Pablo, que va ser campió a Ripoll i que aportarà experiència i lideratge. Morcillo també torna a l'equip, amb el qual ja va diputar unes 24 hores a Sant Julià, i també s'ha tancat a última hora la incorporació d'Andreu, amb qui es renova el compromís adquirit l'any passat per a aquest torneig.
«La reconquesta del ceptre a terres muntanyolenques serà complicada: el Lanzarote ha quedat enquadrat amb el campió de les darreres edicions»

El debut dels taronges serà a les 22:00 (sense televisar) contra el Bar Casal Muntanyola, com dèiem, i els altres partits de grups seran contra Ultimate a les 03:00 (Canal Taronja) i contra el cap de sèrie i vencedor de les últimes edicions, ADF, a les 06:00 (sense televisar). Si s'assolís objectiu de la classificació, el Lanza tornaria a entrar en escena al migdia, i s'asseguraria un partit diumenge a la tarda: la finalíssima o el partit de consolació.

Els guerrers taronges per la reconquesta de Muntanyola seran:
1. A. Saborit
4. Xavi
5. Andreu
7. Pablo
8. Carles
9. Pol
11. Morcillo
21. Campro
00. Forcada

1 comentari:

Xavi ha dit...

MOLT FAN! a tornar amb el títol!