31 de juliol 2014

ÚLTIMA HORA: 24 hores de Sant Julià

Aquest vespre s'ha celebrat el sorteig de les 24 hores de Sant Julià. El Lanzarote, tercer cap de sèrie enguany, ha quedat enquadrat al grup B amb Bar Joan, OfiOsona i el vell conegut Snnipers. Els taronges debutaran ben d'hora, a les 9:40 h. de dissabte, contra el primer conjunt, integrat per antics jugadors del Sant Julià. El següent partit serà a mitja tarda contra OfiOsona (17:40 h.) i tancarà el grup contra els Snnipers (1:40 h.). Les primeres reaccions lanzarotenyes són de satisfacció per l'horari i perquè el grup és, a priori, assequible.

Els principals rivals lanzarotenys aquestes 24 hores es perfila que poden ser Les 7 Fonts, vigent campió, Nam Osona, Samba Team, Ciril·lis, el botxí a Muntanyola Team Espina i l'etern rival, el Tenerife. Evidentment, caldrà seguir partit a partit el torneig a l'espera de possibles cocos.

D'altra banda, el Lanzarote fa dies que ha anat tancant la plantilla, i comptarà amb dos porters i 10 jugadors de camp entre els quals hi comptem els recuperats Blai i Guillem. Els taronges han mantingut el bloc de Muntanyola amb l'única baixa de Pol V., recuperen els dos lesionats i Sebu, i incorporen a les seves files Isern i Carmona, que ja es va enfundar l'elàstic taronja fa un any. Així, doncs, el conjunt de Sant Julià afronta les 24 hores del seu poble carregat d'il·lusió i amb moltes ganes de fer coses grans, amb una plantilla equilibrada, amb experiència i amb molta gana. Això sí, només això no serà suficient, i caldrà veure què són capaços de fer sobre el parquet a partir de dissabte.