23 de juliol 2007

Bon paper al Montanyà

Malgrat fer un gran torneig, els del Lanzarote no vam poder passar de grup a les 24 hores del Montanyà.

Al primer partit vam posar la por al cos de tots els equips del nostre grup. Vam fer un gran partit i vam demostrar que portavem un equipàs. Vam guanyar còmodament a un equip de nivell mitjà-alt.

El segon partit era contra uns nois molt joves. Era el partit fàcil del grup i vam guanyar 15 a 0 sense més complicacions.

El següent va ser contra un equipàs: l'Alvicat. Era un equip format, en gran part, per jugadors del Centelles. El partit va ser bastant igualat fins que a principis de la segona part es va trencar i l'Alvicat ho va aprofitar per acabar guanyant per 5 a 0.

En el tercer i últim partit de grups ens ho jugàvem tot: qui guanyava passava i podia accedir a semifinals. Després d'un partidàs, vam perdre per 5 a 4 tenint l'empat a tocar.

Amb aquest resultat, vam tornar a casa satisfets del torneig que havíem fet però amb el regust de no haver obtingut el que desitjavem.

Cal dir que la final de les 24 hores la van disputar els dos primers del nostre grup i l'Alvicat es va imposar amb molta facilitat.

Ara, als joves del Lanzarote, ens toca descansar per estar amb forma pels importants partits que vindran durant els pròxims dies.

1 comentari:

Campro ha dit...

Ha set un gran torneig. Espero tornar-hi l'any que vé.

Vam portar un equipàs. Increible.