08 de juliol 2007

El fitxatge més polèmic

Fa uns quants anys que Jordi Saborit participa en el torneig de futbol sala de Sant Julià. L'any passat, però es va produir una novetat. Després de jugar diferents anys amb un equip anomenat Desperta Ferro, va arribar l'hora del canvi.

El dia 1 de Juliol Jordi Forcada, porter del Lanzarote fins aquell dia, va patir una greu lesió. Va ser llavors quan va arribar l'oportunitat de Jordi Saborit.

Inicialment, la seva intenció era jugar el torneig del Juliol amb el Lanzarote i la resta de torneijos amb el Desperta Ferro. Però a mesura que s'acostaven les 24 hores, el Lanzarote continuava sense trobar substitut per al lesionat Forcada. L'única alternativa era conseguir que Saborit acceptés jugar am el LNZRT les 24 hores.

Després de pensar-ho molt, Saborit es va decidir i va acceptar l'oferta hores abans d'iniciar-se les 24hores.

Saborit reconeix que les formes no van ser les més idonies (va deixar plantats al Desperta Ferro el mateix dia que començava el Torneig) però volia formar part d'aquest gran equip anomenat Lanzarote. Era el seu desig, la seva il·lusió.

Cal dir que en aquest torneig, Desperta Ferro va conseguir arribar als 1/4 de final, fita que mai ha conseguit el LNZRT. Tot i això, Jordi Saborit no es penedeix del seu fitxatge llampec, cosa que va refermar la seva grandiosa actuació al Torneig de Prullans 2006, on el LNZRT va quedar en segona posició.

1 comentari:

Campro ha dit...

Estic totalment d'acord amb la frase "va deixar plantats al Desperta Ferro el mateix dia que començava el Torneig". Jajajajajajajaja

Això és la pura veritat!!!

Tot i això ens va ara perfecte, perquè no teniem porter!!!

jejeje