12 de juliol 2007

L'Escut 6-Lanzarote 4

I no va poder ser. És frustrant veure com un partit que LNZRT podia haver guanyat, se li va escapar de les mans en uns 10 minuts on es van encaixar 3 gols.

El partit no va començar gens bé pel Lanza: L'Escut es va avançar al marcador en els primers minuts per 2-0. Minuts més tard, un inspirat Garrido va fer 2 gols, a respectives passades de Nau i Xavi, i va posar el partit molt emocionant. Amb aquest ajustat marcador es va arribar a la mitja part del partit.

Als segons 25 minuts, va dominar la tònica igualada de la primera part, amb el 3-2 de L'Escut i el següent empat 3-3 d'Enric Rossell. Va ser llavors però, quan el Lanzarote es va descentrar en defensa i va rebre 3 gols que el van enfonsar anímicament. Tot i això, l'empenta dells taronges va seguir fins al final ja que es va conseguir retallar distàncies fins a situar el marcador en un 6-4 definitiu. Ja no hi havia temps per més.

Un any més s'escapa el derby. Però el joc millora mica en mica: el 6-4 és simptomàtic, ja no és un 10-1.