18 de juliol 2011

CONJURA TARONJA

Jordi Camprodon ens explica les seves sensacions de cara a aquesta setmana que comença avui. El vigatà es mostra caut, però no amaga que aquest Lanza té ganes de guanyar un títol important.

Jordi Camprodon és dels que no parla gaire alt fora de la pista, davant dels micròfons. El 21 del Lanza prefereix parlar a la pista, però té clar que a la plantilla és un més: "El Lanzarote és una família; hi ha dies que jugues millor i dies que no ho fas tan bé, però sempre saps que el company no t'ho recriminarà" afirma el de Vic, i afegeix que la grandesa del Lanzarote es troba "en el fet que no juguen els millors, si no els que s'hi deixen la pell; són els valors d'aquest equip".

I és que el tanca és feliç jugant en aquest equip, i es mostra tranquil davant d'aquesta setmana tan important que comença avui. Per Campro, "els títols importants arribaran perquè l'equip està treballant bé", i no creu que el partit de divendres passat sigui simptomàtic de res. "Al contrari, ens serveix per estar atents al que pugui passar. La derrota pot venir en qualsevol moment, i cal que ho tinguem present. Fins ara, a Torelló no havíem perdut, i sempre és bo un toc d'atenció." El capità lanzaroteny ens revela que el vestidor està més unit que mai per guanyar alguna cosa important, i que saben que aquest és l'any de l'orelluda.


Imatge d'arxiu.


Sobre els rivals, el 21 del Lanza no té preferències més enllà de quarts. "Quan un equip arriba a quarts, a semis, a la final... algunes coses ha de tenir. I això cal recordar-ho sempre, pels rivals i per nosaltres". De tota manera, el vigatà sí que va reconèixer que preferiria no topar-se contra cap dels rivals que han tingut fins ara, i no es va estar d'afirmar que "aquest és l'any que més factible és guanyar l'orelluda".