15 de juliol 2011

Quin Pal!!!

Lanzarote 6 - 10 Els de casa

El Lanzarote, que estavella fins a sis pilotes al pal, no sap guanyar a Torelló quan millor ho tenia, i queda relegat al segon lloc del grup.

Els taronges només juguen a ratxes, però baden en els moments importants, i s'enfrontaran a l'Unim Team el quart partits dels quarts de final.

En cas de classificar-se, els encreuaments semblen, però, benèvols pel Lanza, que manté intactes les ganes d'orelluda malgrat la derrota dolorosa i contundent (6-10).

El Lanzarote jugava aquest vespre l'últim partit de la fase de grups. Ja classificat, el conjunt lanzaroteny disputava un partit sense cap pressió contra la revelació del seu grup (havia deixat fora, contra tot pronòstic, Càmping Vidrà). La classificació era, doncs, cosa dels dos equips. I els primers minuts ha semblat que el primer lloc seria pels de Sant Julià. El conjunt Els de Casa s'han col·lapsat davant el bon joc dels taronges, que abans dels cinc minuts havien estavellat tres pilotes el pal. Semblava que no era el dia dels ariets del Lanza, però Carles Garrido ha aparegut per establir, primer, l'1 a 0 després d'una jugada col·lectiva, i després, el 2 a 0 fruit d'una recuperació del 8 lanzaroteny.
La reacció del rival passava per contracops ben avortats pel Lanza que, de moment, no havien arribat a bon port. Només de moment. Saborit, encertat en línies generals i venut a la majoria de gols, treia una pilota que bé hauria pogut significar el 2 a 1.
I de l'avís, al fet. Qui perdona ho paga, i si no que ho diguin al Lanzarote, que ha vist com li capgiraven el marcador fruit d'errors infantils col·lectius que han permès al rival marxar als vestidors amb un avantatge immerescut després dels 20 primers minuts (2-3).
A la represa, de nou s'ha vist el Lanza imperial que ha enamorat en tants partits: combinacions ràpides, jugades elaborades a foc lent, pressió ofegadora a dalt... i gols. Primer ha estat Sergi Pi qui permetia l'empat. Poc després, recuperació de Blai Martí que munta un bon contraatac, habilita per Guillem, i el de Gurb afusella el porter marcant un molt bon gol. El partit, de nou, tornava a decantar-se a favor dels taronges, i els pals evitaven que l'avantatge fós major. I llavors s'ha fet fosc.
De tenir a prop el 5 a 3, s'ha passat a un 4 a 6 que feia improbable la victòria del Lanza. Ja de cinc, el Lanza ha comès massa errors per empatar, i ha rebut un càstig excessiu si tenim en compte el mèrits del rival, però completament just si tenim en compte els demèrits dels taronges. Sergi Pi (el segon en el seu compte particular) i Nali han maquillat el resultat, però els gols ja eren estèrils. El partit s'havia escapat.
Ara el Lanzarote s'haurà d'enfrontar a l'Unim Team, un bon equip amb dos grans jugadors. Els jugadors coincideixen que "es pot guanyar, però no si juguem com avui". Alhora, els encreuaments semblen més o menys favorables per acabar fent història a Torelló. La setmana que ve sabrem el desenllaç.