20 de juliol 2007

SAV Vilaró 2 - Lanzarote 4

La sorpresa ha saltat al poliesportiu de Sant Julià. Contra tot pronòstic, LNZRT s'ha imposat a SAV Vilaró per 4-2 amb 2 gols de Xavi i 2 de Garrido.

El partit ha començat amb certa igualtat a la pista. Després d'aquests minuts inicials, el Lanzarote de mica en mica ha començat a dominar el partit. I els gols no han tardat a arribar. Un bon xut de Xavi a la sacada d'un còrner obria el marcador. Tot seguit Garrido ha ampliat l'avantatge amb dos gols més, de gran jugada individual tots dos. SAV Vilaró s'ha vist desbordat pel Lanzarote i ha demanat un temps mort. Immediatament després ha conseguit retallar distàncies amb un gol de fortuna i ha deixat el marcador en 3-1 a la mitja part. Els taronges es fregaven els ulls, no creien el que veien .


La segona part ha estat disputada, sense un clar dominador però, això sí, amb un Lanzarote molt ben posicionat i concentrat defensivament, des del porter fins als davanters. Les aturades de Jordi Saborit han estat un cop més importants per l'equip. Ja cap a l'equador de la segona part, Xavi, amb un xut des de gairebé el mig del camp ha posat un 4-1 al marcador que ha enfonsat SAV Vilaró. Tot i això, pocs minuts abans d'acabar, han retallat distàncies i han deixat el marcador en el 4-2 final.


En resum avui s'ha vist un gran Lanzarote a la pista, capaç de plantar cara a qualsevol rival. La bona actuació de Sebu, la gran concentració en defensa de tot l'equip: Rossell, Campro, Xavi, Garrido, Nali i Nau, i la gran determinació en els metres finals han completat un match per recordar.


Ara, el LNZRT s'haurà d'enfrontar als quarts de final del quadre A, a tot un òs de la competició, el Lokomotiv, o el que és el mateix: els "Mossos". El partit serà el proper dimarts a les 21:30 al pavelló municipal. Una cosa està clara: si el Lanza planteja un partit tan seriòs com el que hem vist avui, qualsevol resultat és possible.

2 comentaris:

Campro ha dit...

impressionant crònica per un impressinant partit. Això és genial. Aquesta temporada ja hem complert. Guanyar aquest partit no té preu.

Per cert, n'hi havia de l'altre equip que venien a jugar al 100% i no al 50%, no?

No cal dir res més.

Campro ha dit...

Eo, partidàs de tots. Ens compenetrem tots perfectament. Pocs equips estan tan equilibrats. No som uns cracs però som un equipàs.

QUIN PARTIDÀS!!!!!!!!!!!!!!!!!