22 de juliol 2009

1/4 Final de Torelló: Lanzarote 2-Atmosfera 2 (p.p 2-0)


Extraordinari, superb, sorprenent, genial, magnífic, o com diria Sergi Pi: SENSACIONAL!

Aquest any sí que ha saltat la sorpresa al torneig de Torelló: el Lanzarote s’ha “colat” a les semi-finals del prestigiós campionat de Torelló 2009. O el que és el mateix, el Lanza és un dels 4 millors equips del torneig. A més a més els taronges hem passat a semis “carregant-nos” als vigents campions, l’Atmosfera (format majoritàriament per integrants del CBG, i si no és així que em corregeixin), o si més no, un equip que havia quedat primer de grup en les dues fases del campionat.

El partit s’afrontava amb Xavi a la porteria, Garrido, Campro, Freixanet, Cunill-que debutava a Torelló-, Nali i Pi. I les coses no començaven gaire bé. Atmosfera rotava i atacava amb força, i avisava primer. Però el gol arribaria en una jugada ben estúpida, en un error de Xavi després d’una confusió amb Garrido. Això no ha fet tirar enrere al Lanza, que després del gol s’ha convertit en amo del partit i s’acabava la primera part amb 4 o 5 xuts que el porter d’Atmosfera aturava amb encert. Així doncs, malgrat el desafortunat gol, al final de la primera part s’ha vist un Lanzarote que rotava, que es movia, que tocava, entrava i tornava a començar: com ens agrada a nosaltres.

A la segona part continuava el bon joc dels canaris, que es veurien recompensats amb el gol de l’empat: Campro pressiona el tanca local, li roba la bola i toca enrere per a que Garrido xuti a gol. La calma tornava al partit. L’alegria duraria uns 5 minuts, temps que tindria l’àrbitre per inventar-se unes mans de Cunill que no eren i que Atmosfera aprofitaria per marcar el 2-1 sacant ràpidament, davant el desconcert dels taronges. Era l’hora de jugar-se-la: quedaven 7 minuts i no hi teníem res a perdre, així que hem tret el porter jugador. Després d’uns minuts de bon joc, Garrido rep una falta a uns 10 metres de porteria. Intel•ligentment, Campro saca al primer pal perquè Sergi Pi faci la passada de la mort per a Garrido i GOOOL!! S’havia aconseguit el més difícil, empatar, i els minuts finals no servien per res més que per cremar-los: els dos equips volíem arribar a la pròrroga.

Els cinc minuts de temps extra no servirien per res. Poc joc i molta pèrdua de temps. Així doncs, arribaríem als penals.

Atmosfera xutava primer...AL PAL!!
Xavi responia...GOOOL
Atmosfera ho provava per 2a vegada...ATURA XAVI!!!
Campro té la victòria als seus peus...I GOOOOLLLL!!!!!!!!!!!!! A SEMIS!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vareu estar sensacionals !!. El titular i el resultat fan justícia al vostre joc. A “semis” també vareu estar molt bé encara que els del “Camping” guanyessin clarament. Els seguidors i seguidores vinguts fins i tot d’ Alemanya per veure el partit, no varen sortir gens decebuts. Felicitats i sort pel partit de demà pel tercer lloc.

Xavi ha dit...

Gràcies!! potser estem parlant amb el pare de Sergi Pi?¿?¡

Campro ha dit...

Home,

Si això de sensacional es diu molt a can Pi. Per tant, si no és el pare serà algú altre de la casa!!!

Anònim ha dit...

Si sóc el pare d’ en Sergi Pi, en representació de tota l’ afició.

;-))