10 de juliol 2009

Resum setmanal del Lanzarote

Aquesta setmana el Lanzarote ha disputat quatre partits, dos a Torelló i dos més a Sant Quirze
Dilluns 6 de juliol: Lanzarote 8-Bar Mundial 2 (Torelló)
Últim partit de la primera fase del torneig de Torelló. Partit fàcil, dominat de principi a fi pel Lanzarote. A destacar els 4 gols de Garrido, que el converteixen en 2n màxim golejador del Campionat, 2 gols de Pi, 1 de Campro i 1 de Nali
Dimecres 8 de juliol: Lanzarote 9-Aquàrium del Ges 5 (St. Quirze)
El partit també va estar dominat pels taronges, amb fases de tiki-taka i segons pals d'aquells que fan caure la baba a més d'un. Tot i el resultat, no es va arribar a patir mai per mantenir la victòria, que afiançava al Lanzarote en la 2a posició al grup B del Torneig del Bisaura. Destaquem el bon debut de Sergi Cunill, que va contribuir a la victòria amb 2 gols, pocs instants després de debutar aquest any amb el Lanzarote.
Dijous 9 de juliol: Lanzarote 0-Càmping Vidrà 4 (Torelló)
Primer partit de la 2a fase de Torelló i primera derrota. Es jugava contra els caps de sèrie. Tres gols en els primers 10 minuts de partit, el primer de penal inexistent, van sentenciar un partit sense gaire història. Va quedar palès que cal millorar per arribar lluny en algun els dos torneigs. Tot i això, partits com aquest obliguen al Lanza a exigir-se més partit rere partit.
Divendres 10 de juliol: Lanzarote 3-Amics de la Pilota 1 (St. Quirze)
Victòria molt treballada contra els veterans de Sant Quirze. Una bona defensa ha estat clau per conseguir tres punts que en determinades fases del partit semblaven escapar-se del sac. Cal apuntar també, que a més de les conegudes baixes de Xavi i Quintana, s'hi ha afegit a última hora la de Carles Garrido, amb unes molèsties al quàdriceps de la cama dreta. Així doncs, el partit s'ha posat de cara amb un gol inicial de Cunill, que està demostrant cada dia que no ha perdut les seves dots futbolsalístiques. Instant després, i encara a la primera part, els Amics de a Pilota aprofitaven una falta indirecta a la frontal de l'àrea per afusellar Saborit i posar l'empat a 1 al marcador. Tot i això, poc abans del descans, Freixanet posaria la punta de la bota per marcar el 2-1 que tornava a donar avantatge als taronges. A la segona part ha vingut el patiment, i amb ell les bones aturades de Sebu, que ha salvat un u contra u claríssim que ha donat ales al Lanza. Ja a les acaballes del partit, penal claríssim per mans després d'un xut de Nali, que aprofitava el capi Campro per rematar la victòria i donar tranquil·litat a l'equip.