28 de juliol 2009

Fi de la XXX edició del Torneig de Torelló

Doncs en efecte, la setmana passada va acabar el torneig de Torelló. En un ambient magnífic, dimecres es van disputar les semifinals, amb un pavelló ple fins a la bandera i fins i tot un grup de funky que animava al públic (i a algun jugador també) en els temps morts i la mitja part.

Semifinals: Lanzarote 0-Camping Vidrà 3
Un partit molt complicat contra un rival que ja ens havia guanyat a la fase de grups. En aquesta ocasió el Lanzarote vam posar les coses més difícils als de Vidrà, però la seva superioritat era clara: un bon joc en equip apuntalat en atac pel pitxitxi del torneig Eric Palomo i el conegut "Messi". Amb això, el marcador va anar 0-2 durant bona part del partit, cosa que va donar esperances a un Lanzarote que es va posar a jugar de 5 des de l'inici de la segona part. Tot i això, el porter del Càmping va estar molt encertat i no es va deixar marcar ni un sol gol. En una contra cauria el 0-3.

Final de Consolació: Lanzarote 2-Méskpa 4
Partit disputadíssim pel 3r i 4t lloc. El Lanza jugava, una vegada més, sense Sebo sota pals i amb Xavi a la porteria, i avui sense Garrido, amb molèsties el quadríceps. La final es va posar de cara amb el gol de Sergi Pi a la primera part, que posava sobre el marcador la superioritat del Lanza sobre el Méskpa. El Lanzarote dominava el partit, i a la segona part Nali posaria el 2-0 amb un potent xut des de 15 metres. Semblava que el 3r lloc estava a tocar. Però el Méskpa, empès per bona part de l'afició, va treure l'orgull i en els 5 últims minuts va posar el 2-2 al marcador, que obligava als equips a disputar una prórroga de 5 minuts. Els dos equip portàvem 5 faltes i això feia que qualsevol acció podia provocar un doble-penal. I així va ser. En una jugada on un jugador de Méskpa encarava porteria tot sol, Campro va passar la segadora pel parquet de Torelló i va ser justament expulsat. El doble-penal de Méskpa el van transformar (2-3). Quedava poc més d'1 minut, i el Lanza es va posar a jugar de 5. I va ser quan faltaven 30 segons que la sort va girar l'esquena al Lanzarote: Xavi, que feia ara de porter-jugador, va engaltar un burxot des de 20 metres que entrava per l'escaire, però el porter de Méskpa es va estirar suficientment per tocar la bola amb els dits i desviar la pilota al travesser. El rebot el va aprofitar un jugador local per marcar de camp a camp el que seria el definitiu 2-4