17 de juliol 2009

Setmana de victòries...i lesions

Lanzarote 5-Finques St Pere 4 (St Quirze)
Gran victòria contra el segon rival més fort del grup. Després d'un començament fluix dels taronges (perdent 0-1 des de bon principi) el Lanza es va posar les piles i va posar un 5-1 al marcador que deixava sentenciat el partit. Tot i això, en els minuts finals, els de St Quirze van fer tres gols que van posar la por al cos dels conejeros.
Gols: Nali, Freixanet, Garrido (3)

Lanzarote 6-Eclèctic 2 (Torelló)
Després de la lesió de Sebu en una lamentable caiguda practicant esports de risc, el partit s'afrontava amb la inseguretat que dóna no tenir un porter sota pals. Tot i això, el rival no era gaire fort, i Xavi va debutar aquest any i a la porteria amb bona nota. Partit fàcil
Gols: Garrido (3), Pi (2), Freixanet

Lanzarote 7-El Túnel 5 (St. Quirze)
Novament amb Xavi sota pals, el partit era contra un rival dur de pelar, joves i amb ganes. Al Lanzarote li va costar engegar, i a la mitja part el marcador era d'empat a 3, tot i que el Lanza sempre va anar per davant amb el marcador. Ja a la segona part, la màquina canària tampoc acabava de rutllar, però un inspirat Garrido va donar ales a l'equip per posar el 7-3 al marcador. En els instants finals El Túnel retallaria distàncies però això no faria trontollar la victòria taronja.
Gols: Garrido (4), Pi, Campro, Nali