20 de juliol 2007

24 hores del Montanyà

Aquest cap de setmana els del Lanzarote participem a les 24 hores de futbol sala del Montanyà. És una competició de gran nivell ja que, entre d'altres coses, l'organitza el futbol sala Centelles (el primer equip d'Osona).

Al torneig i participen 10 equips. Es fan 2 grups de 5 i passen 2 de cada grup que fan semifinals creuades.

Pel Lanarote hi ha convocats els següents jugadors: Nali, Pol, Garrido, Uri, Sebu, Nau, Gabri, Xavi i Campro.

Esperem obtenir un bon resultat i poder dir que el Lanzarote ha fet una bona actuació en un altre torneig.

5 comentaris:

Campro ha dit...

Això de ser molta gent està bé. A veure quanta gent serem al final. Serà tot una nova experiècia.

Endavant!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola a tots i felicitats pels últims resultats.
Només us volia fer un comentari, segons vaig veure el dia del partit amb l'Escut, us va fallar les ganes de guanyar-els en petits errors defensius que us van fer perdre el partit. Sempre abans de començara us heu de fer entendre que l'equip ho sou tots i ningú se l'ha de carregar a l'esquena. També, heu de pensar que els altres equips us comencen a conèixer i utilitzen una mica de tàctica contra vosaltres, sobretot, llegiu bé el partit i si cal canviar coses a mig partit fer-ho si és per millorar i també molt important, hi ha d'haver més diàleg entre tots els components de l'equip durant el desenvolupament del partit, us fa estar més atents i a veure coses que un mateix no aprecia.
Res més, espero que us vagi bé el cap de setmana i a veure si el dimarts puc fer una escapada per venir-vos a veure. Molta sort i ÀNIMS LANZAROTE!

Campro ha dit...

Forcadaaaa!!!!!!!!!!

Impressionant!!!!!!!!!

M'alegro molt que estiguis per aqui. Els teus consells son de savi. Tàcticament ets un crac del futbol sala. Espero que ens veiguem ben aviat i que el dimarts podem comptar amb el teu suport moral.

Per cert, si vens dimarts recorda que és al pavelló, ok??? Em sembla que en perjudica molt però no tant com amb el Local Party.

A veure si guanyem!!!

Anònim ha dit...

Primerament. "O"ri, el numero 9 històric del Lanzarote ha retornat amb un impressionant numero de gols "0", però això si una assistència de gol. Vinga companys espero que sempre em recordeu com el jugador que va salvar 1 gol contra el Tenerife

Anònim ha dit...

FORCADA!!!!!!!!!!!! Merxi per venir-nos a veure; la tevas presència em va omplir de satisfacció! jeje.

Ori tio espero que vinguis a les 24 de sant julià o a les de Prullans, com els vells temps jeje. Apa ens veiem

Sóc en nali
A M U N T L A N Z A R O T E!