03 de juliol 2007

Vendetta

Quan parlem de clàssics es pot parlar d'un Boca-River, d'un Barça-Madrid, o d'un Milan-Inter. Quan parlem d'un clàssic ens referim a un partit on hi ha rivalitat, tensió, nervis, però sobretot ESPECTACLE, en majúscules. I és que en el món Lanzaroteny, quan es parla de clàssic, tothom pensa en els partits L'Escut-Lanzarote.
L'Escut és un equip de joves de Sant Julià de Vilatorta, liderat per la seva estrella Toni Riera. En els nostres enfrontaments, ens hi juguem molt més que 3 punts. En joc hi ha la reputació, l'honor. Qualsevol dia te'ls pots trobar a un restaurant, anant de festa o comprant el diari. La satisfacció que comporta poder mirar-los a la cara sabent que els has derrotat és inimaginable. És per això que els duels contra l'equip vilatortí són més esperats que qualsevol altre partit.

Però, aquest any, a més, el partit s'afrontarà com una venjança. Fa un any L'Escut va eliminar el Lanzarote als quarts de final, en un emocionant partit que va acabar 3-2. En aquell partit, no hi van faltar els mítics "rifi-rafes" entre Toni Riera i Xavi ("una falta, dues faltes, tres faltes!") ni tampoc el gran "canyo" d'en Campro al Pèl-Roig.
Us recordem que el partit serà dimecres 11 juliol a les 20:30

Esperem que el duel d'aquest any no defraudi a ningú i estigui al nivell del duel de l'any passat. Això sí, amb victòria del LNZRT!!